E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Uzvodna plovidba - van granica Srbije

<< < (12/17) > >>

barbanesa:
AA gde se to ide ? sha 25648 ffff ffff

zoki novus:

--- Citat: poljo  07, 01, 2013, 14:21:09 posle podne ---Kad god da se dogovorite , ako bude vise od 7 plovila sa ovog foruma ja doniram jedno bure D2 (bure od 200 l ) . Ovo radim na svoju ruku a u ime Nautickog kluba "Moja Ladja" Brcko.

--- Kraj citata ---

Polo ako bude sedam plovila to znaci da bi trebalo samo za troskove kapetana skele i guraca da izdvoje preko 1000e po plovilu...
Ne cini li ti se ta tvoja donacija ko zajebancija ha

sale.m79:
Dule ti znas da nas je malo koji imaju konfor za vise osoba na camcu ,a plove cesto.

Kapetan:
ko je krenuo taj se i vratio ....

http://www.mojaladja.com/forum/index.php/board,177.0.html

:)

zorter:
Nisam imao nameru da se javljam po ovoj temi jer nisam zainteresovan, ali cu vam preneti neka moja iskustva.
Na dve Sabacke regate sam ucestvovao (Sr. Mitrovica - Sabac), su bile organizovane na predlozen nacin. Verujte, maksimalna brzina teglenja je bila oko 2,5km/h. Na brzini od 3km/h su potopljena dva camca i jedan splav. A da ne pricam da se vecina plovila nije odvezivala ni u jednom pravcu. Bilo je draze napiti se i najesti nego uzivati u sopstvenoj plovidbi (ja nisam taj.  sajkaca).
A koliko kazete da ce vas kostati tegljac i posada tegljaca, bolje je taj novac ulozite u gorivo ili donirajte (ako ste vec nasli sponzore) nekome ko bi isao ali ne moze zbog finansija.
Pozdrav.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju