Ribolov > Zakoni i Propisi u vezi ribolova
Dozvole za 2013 god.
LSI:
Jutros na RTS 1 pustili prilog u kojem su o bojkotu kupovina dozvola razgovarali sa državnim sekretarom (zaboravih ime uvaženog gospodina).
Rekao je on više stvari ali meni najjviše odjeknule reči: "Ti što govore o bojkotu i nisu pravi pecaroši! To su neki ljudi koji pišu po raznim internet forumima..."
E, pa sad, vi koji niste pravi pecaroši, već tamo neka piskarala - molim, pamet u glave! Nemojte ljudima iz vlasti zadavati glavobolju. Imaju oni problema i bez vas.
I pustite prave pecaroše da kupe dozvole ako hoće. Nemojte da vršite pritisak na njih i da ih indoktrinirate svojim forumskim piskaralačkim antiprotivnim stavovima.
I javite onima sa foruma "Vukovi" da se uozbilje i da se ne mešaju u ono što se njih ne tiče.
Ljuba:
Gledao sam i ja, taj gospodin je odmah zauzeo gard a pažljivim proucavanjem reakcija dotičnog mogla se nauslutiti blaga panika u stilu "gde mene nađoste pa odmah u javnost, a baš mi je bilo lepo na ovom skrajnutom mestu gde niko ni za šta ne odgovara, radi se koliko se stigne i kad se stigne a ni plata uopšte nije loša".
Dobro je da se bar malo pokrenulo, a još ako ih pritisnu evropske komisije (a njih ima za svaku oblast) možda nešto i krene nabolje.
Zvonimir:
A sta se desava ako je neko kupio dozvolu prosle godine a nijednom nije bio na pecanju jel ona vazi ove godine?
barbanesa:
Odes u udruzenje sa 2 svedoka koji ce da potvrde da nisi pecao prosle godine i dobices novu za ovu godinu i vratice ti kusur.. ha ha ffff
Slovenac:
ja neke stvari ne mogu da shvatim,možda su godine učinile svoje ,možda sve što se izdogadjalo u poslednje 2 decenije,je u ljudima uništilo ponos ljudskost,muževnost nazovite to kako hočete,ribočuvarska kontrola na regati.alo bre,čovek sve lepo iskontrolisao svi ćute.niko se ne buni,100 čamaca -brodica to je negde izmedju 200-250 ljudi,i niko se nije našao,da mu očita lekciju e pa trebao je svima da vam napiše bar po dve kazne. kuku
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju