Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Dihtung za vanbrodski Suzuki
Zoran:
Daj bre uzmi karton i mazi toatnu mast na motor,pa valjda ces uspeti,a ako ne uspes idi kod majstora pa mu plati.Pa ne ocekujes valjda da ti neko od nas to uradi.Ljudi ti dali savet a ti opet kukas.
arnyman:
--- Citat: Zoran 20, 12, 2012, 23:32:26 posle podne ---Daj bre uzmi karton i mazi toatnu mast na motor,pa valjda ces uspeti,a ako ne uspes idi kod majstora pa mu plati.Pa ne ocekujes valjda da ti neko od nas to uradi.Ljudi ti dali savet a ti opet kukas.
--- Kraj citata ---
Pa kod majstora sam i otisao, pa nije uspjeo, novi nemogu da nadjem, pa mi izgleda jedino preostaje da se sam pravim majstor.
Zoran Marinković:
yg
--- Citat: arnyman 21, 12, 2012, 15:39:48 posle podne ---Pa kod majstora sam i otisao, pa nije uspjeo, novi nemogu da nadjem, pa mi izgleda jedino preostaje da se sam pravim majstor.
--- Kraj citata ---
Ja bi na tvom mestu daleeeeeeko bežao od tog majstora.. tamburanje tamburanje 4587 , to je malo pipavo a njemu se ne radi... corka
arnyman:
A odakle inace nabavljate djelove za Suzuki vanbrodske motore?
njegos68:
Iz Japana.. sajkaca Taj dihtung jedino Poljo i Kapetan nemogu napraviti.. upavusi Odakle si Druže ,možda ima neko iz tvog komšiluka ovdje?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju