Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Dihtung za vanbrodski Suzuki

<< < (2/3) > >>

Zoran:
Daj bre uzmi karton i mazi toatnu mast na motor,pa valjda  ces uspeti,a ako ne uspes idi kod majstora pa mu plati.Pa ne ocekujes valjda da ti neko od nas to uradi.Ljudi ti dali savet a ti opet kukas.

arnyman:

--- Citat: Zoran  20, 12, 2012, 23:32:26 posle podne ---Daj bre uzmi karton i mazi toatnu mast na motor,pa valjda  ces uspeti,a ako ne uspes idi kod majstora pa mu plati.Pa ne ocekujes valjda da ti neko od nas to uradi.Ljudi ti dali savet a ti opet kukas.

--- Kraj citata ---
Pa kod majstora sam i otisao, pa nije uspjeo, novi nemogu da nadjem, pa mi izgleda jedino preostaje da se sam pravim majstor.

Zoran Marinković:
 yg

--- Citat: arnyman  21, 12, 2012, 15:39:48 posle podne ---Pa kod majstora sam i otisao, pa nije uspjeo, novi nemogu da nadjem, pa mi izgleda jedino preostaje da se sam pravim majstor.

--- Kraj citata ---

Ja bi na tvom mestu daleeeeeeko bežao od tog majstora.. tamburanje tamburanje 4587 , to je malo pipavo a njemu se ne radi... corka

arnyman:
A odakle inace nabavljate djelove za Suzuki vanbrodske motore?

njegos68:
 Iz Japana..  sajkaca  Taj dihtung jedino Poljo i Kapetan nemogu napraviti..  upavusi  Odakle si Druže ,možda ima neko iz tvog komšiluka ovdje?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju