Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Zdravo, evo ja doveslo ...
dule_sumadinac:
Dobro dosao!
Hajde javi mi se ti i ovaj jos jedan veslac da se organizujemo za ture za sledece leto!
Pozdrav!
Dule
zastupnik:
Zdravo i hvala na dobrodošlici! Fino ste vi neko društvo- robinsoni, putnici, pecaroši, lađari, mornari, avanturisti, drugari. Vama u čast, evo danas ću da skuvam riblju čorbu na Bezdanski način (mislim, reći ću ženi da skuva ako hoće). Dok budem srkao i gustirao, misliću na vas i leto koje dolazi ... od juče, dani su sve duži, što bi rekli u našim krajevima – januar, februar - itt nyár (januar februar i - eto leto). Pozdrav!!!
moma-stosic222:
*
Gospodine zastupnik, dobar vam dan zelim ! 114
Ja sam takodje jedan od optimista slican vama. Znam i ja iz zivotnog iskustva da ce brzo doci leto ?! Ali i zima zna da se oduzi !? Pa vam zato predlazem da na forumu "na vodi", procitate neki od mojih dozivljaja sa vode, koje sam opisao u nekoliko tema. Prepoznacete ih. A zima uz riblju corbu i kuvanu rakiju, pa zatim u laganu setnju prtinom ... proci ce i doci ce april mesec, kada sam u srecnija vremena zapocinjao sezonu na vodi ... ! ok
Pozdrav 114
BataC:
Dule odlican predlog,nadam se da sei Zastupnik slaze...
zastupnik:
Slažem se, kako da ne. Tim pre što sam pre neki dan gledao neku pecarošku emisiju o Uvcu, Kokinbrodu, lokalnim robinzonima, gde su prikazane lepote ovih jezera, što je Dule na ovom sajtu već pisao. Kontaktiraću vas obojicu, pa ćemo probati da sastavimo neku ekupu, plan, rutu ... ima pred nama dana za planiranje i maštanje.
Pozdrav.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju