Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

LOPOV!

<< < (2/5) > >>

Zoran:
                Ima tu resenja ali nekome izgleda ovakvo stanje odgovara.Javasluk je sve prisutan na svakom koraku.Sta radi komunalna policija,
sta radi inspekcija sta radi policija?Nista.Njih treba zameniti ljudima koji bi radili posao.Kada sam pitao komunalnu policiju kod mene na ke-
ju zasto ne intervenisu zbog glasne muzike,odgovor jr bio pa niko im nije javio,a oni tu prolaze.Ko zna sta sam im sve rekao,ali oni pobego-
se.
                Srbija vode gazduju rekama,tj ribljim fondom.Ma nemoj.Odma im treba oduzeti dozvolu za rad.Gospoda misle da se riba jedino
cuva u rekama.Kada bi malo izasli iz kancelarija prosetali pijacama i prijavili policiji prodavce riba ispod mere,brzo bi se video ucinak.Ali oni to
 ne rade.Nije im u opisu posla.Uopste takav javasluk na svakom koraku me dovodi do ludila.Izgleda da se sve vise priblizavamo kaubojstini.
Kazan katrana,umociti doticne u njega,posuti ih perjem i motkama im dati vetar u ledja,daleko im bila lepa kuca.

bugi:
Ova riba ko zna odakle je
Retko ko ima toliko sitne babuske i smudja,nasi ribari nikad
Verovatno je tiba dosla iz daleka a tacnije iz nekog zimovnika (tipa Golubac)
E sad,ako je covek alas ima pravo da prodaje i glupo je da ga neko tera a to sto ima smudja ispod mere je njegova sramota i treba ga kazniti jako

djbtea:
Ima pravo da prodaje malo sutra djubrilo je on to pod hitno u apsu . Arso nije on dilea nego bezobrazno g....no .Trebalo bi njega spakovati tamo gde mu je mesto, na zalost nije sam ima ih dosta

zorter:
Aman ljudi, sta ste zapeli ko smrt na babu.
Ko zna kakva je muka naterala coveka da to radi i to po ovoj zimi. Mozda pokusava da prehrani porodicu. Obogatiti se sigurno nece.
A i bolje je da radi to sto radi nego da prodaje drogu. Bar je zdravije.

Kapetan:
sto Bugi rece... ako je Alas i ako ima dozvolu neka prodaje , a za sve ispod mere ga treba kazniti ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju