Ribolov > O ribolovu, priboru, radnjama

Uhvati i pusti ili Catch & Release

<< < (4/6) > >>

rade:
mnogi 'ribolovci' pecaju ribu bez granice.Samo da je sto veca kolicina,pa je daju komsijama,rodbini,mackama,svinjama bacaju na djubre ali daj da upecam sto vise(MOZDA UMREM PREKO NOCI) ILI....

shomi:

--- Citat: budens72  02, 07, 2009, 10:37:33 pre podne ---Ja ne mogu da se pohvalim da pripadam grupi "uhvati i pusti",
a i mislim da to apsolutno nema svrhe dok god se ne zabrani privredni ribolov na rekama i dok se ne iskoreni ribokrađa
Mada po meni je između ribokradica i privrednih ribolovaca znak jednakosti...

--- Kraj citata ---

Znam za tvoje misljenje, vidjam te i na Vukovima sa Dunava, a cini mi se i na sajtu Ministarstva, cak se i slazem sa tobom skoro 90%, ali...

--- Citat: budens72  02, 07, 2009, 10:37:33 pre podne ---Ne možemo se mi porediti sa zemljama u kojima je svest ljudi o ekologiji i čuvanju državnog dobra na veoma visokom nivou... Na žalost....  :sorry:

--- Kraj citata ---

Znaci li to da treba i da se sami dohvatimo akumulatora, ili da bacamo djubre u reku, dok se i mi, kao i drustvo u celini, ne osvestimo?

Mislim, cemu sve, ako je tako?

budens72:
ne naravno....
ali će proći mnogo vremena dok se kao društvo ne osvestimo...
ja bih voleo da većina ljudi razmišlja kao Vi,ali je očigledno situacija mnogo drugačija...

splavarsale:
Ako bi svako od nas individualno promenio svest,onda bi se ona i kolektivno izmenila.Ja sam poceo da pustam upecanu ribu gledajuci strane kanale o lovu i ribolovu,a pre toga nisam prastao ni jednom komadu,iako nisam ljubitelj ribe.

tyger:
Nema u današnjoj Srbiji leka za ovo bez DEBELIH KAZNI  :diablo:  :diablo:  :diablo:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju