E, ovako treba... > Brodogradnja

POP POP ladje !

<< < (2/3) > >>

broker975fx:
Odgledaj drugi snimak, lik pravi od limenke, cevčica za sokove. Lepljenje epoksi lepkom i sve dihtuje kako treba, ja danas pravim skalameriju pa kačim slike  kgk

Kapetan:

--- Citat: broker975fx  09, 12, 2012, 14:03:18 posle podne ---Odgledaj drugi snimak, lik pravi od limenke, cevčica za sokove. Lepljenje epoksi lepkom i sve dihtuje kako treba, ja danas pravim skalameriju pa kačim slike  kgk

--- Kraj citata ---

e uopste mi nije jasan drugi simak ... ajd slikaj pa da ujutru izletim i kupim sve sto treba .. eto nama zabave u ove dane... btw ako oces da pravis camacice od balze javi da ti kazem gde imas balzu !

marke:
Moze prostije da se napravi i da radi isto.  Uzme se samo jedna cevcica od bakra ali duplo duza i pazljivo se savije da se ne prelomi i ostane prohodna. Krajevi se provuku kroz dno camca kao na prvom snimku a sredina iskrivi na gore dovoljno da se podmetne ispod mala sveca u onoj foliji (kao u casi).  Radi provereno.   umnik 25648 114 114 thumbup

zorter:
A da probamo poterati malo veci camac ovom tehnikom, aaaaa..... kgk

broker975fx:

tutorial za decu, ja ga upravo pravim, enoga u epoxiju malo da se prosuši pa da vidim kako dihtuje pa proba 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju