E, ovako treba... > Brodogradnja
POP POP ladje !
broker975fx:
Odgledaj drugi snimak, lik pravi od limenke, cevčica za sokove. Lepljenje epoksi lepkom i sve dihtuje kako treba, ja danas pravim skalameriju pa kačim slike kgk
Kapetan:
--- Citat: broker975fx 09, 12, 2012, 14:03:18 posle podne ---Odgledaj drugi snimak, lik pravi od limenke, cevčica za sokove. Lepljenje epoksi lepkom i sve dihtuje kako treba, ja danas pravim skalameriju pa kačim slike kgk
--- Kraj citata ---
e uopste mi nije jasan drugi simak ... ajd slikaj pa da ujutru izletim i kupim sve sto treba .. eto nama zabave u ove dane... btw ako oces da pravis camacice od balze javi da ti kazem gde imas balzu !
marke:
Moze prostije da se napravi i da radi isto. Uzme se samo jedna cevcica od bakra ali duplo duza i pazljivo se savije da se ne prelomi i ostane prohodna. Krajevi se provuku kroz dno camca kao na prvom snimku a sredina iskrivi na gore dovoljno da se podmetne ispod mala sveca u onoj foliji (kao u casi). Radi provereno. umnik 25648 114 114 thumbup
zorter:
A da probamo poterati malo veci camac ovom tehnikom, aaaaa..... kgk
broker975fx:
tutorial za decu, ja ga upravo pravim, enoga u epoxiju malo da se prosuši pa da vidim kako dihtuje pa proba 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju