E, ovako treba... > Restauracije
Labud No3
Labud 1258:
U startu sam rešio da ću sve raditi po PS-u, bez improvizacija. Ako nemam para sada, uradiću kasnije ali kako bog zapoveda.
Prvo mi je bio potreban Aponja. Imao sam nekoliko zahteva. 1. Montiranje "šešira". Nije mi se dopala ona stepenica na krovu iznad terase i mesta za vozača. Kada se uradi šešir, to se neće videti a ja ću dobiti prostrano mesto za skladištenje raznih gluposti. 2. Otvaranje mesta za ulazak - šibera, mera mu je bila, da prođe begeš. 3. Zatvaranje otvora gde je bio osovinski vod ( to nije bilo planirano da se vadi ali prethodni vlasnik i ja nikako nismo uspeli da nadjemo zajednički jezik ) .
Neke stvari smo uradili sami, ojačavanje nosača pomoćnog motora, montaža nosača glavnog vanbrodskog motora, zatvaranje 4 od 6 bočnih prozora na kabini ...
Labud 1258:
...
Labud 1258:
...
Labud 1258:
Slike su loše, nećete verovati ali i ja sam radio tako da za fotoaparat nije bilo ni mesta ni vremena
Labud 1258:
Propust je bio što nisam na vreme ostavio mogućnost da se vozački prozor otvara, kasnije to nije bilo moguće ali greške su valjda očekivane. Jedan prozor će se ipak otvarati, u kuhinjskom delu a na vozački prozor će biti postavljen brisač.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju