E, ovako treba... > Restauracije
Labud No3
IKA:
vađenje dmb-a ti je bio pravi potez.Dobio si mnogo više no što si izgubio.
A entuzijazam ,otkriva zaljubljenike. clap
maverick:
i mene zanima ta prica s vadjenjem tog motora...da li je prednost samo potrosnja ili nesto drugo ...inace odlicno odradjen posao....
Labud 1258:
Hvala ljudi 114
što se motora tiče, ja tu nisam imao nikakvu dilemu. Bilo je svakakvih predloga ali , kod mene barem, vanbrodski motor je jedino rešenje. Ja koliko se vozim, mogu da koristim i dvotaktni motor, dmb zauzima previše mesta u ionako uzanoj terasi. Komadni nameštaj tj. poklopac za isti ne dozvoljava da se noge podvuku ispod pa svi sede na "kant" - ukoso. Tokom vožnje je bučan. Imao sam ideju da kad sam se dogovorio da kupim ladju bez motora, na njoj ostane sistem( statvena cev, nosači ) kako bi,ako se ikad predomislim bez problema vratio dmb. Prethodni vlasnik je imao diskutabilno ( najblaže rečeno ) mišljenje šta je sve deo motora, pa mi je isekao deo patosa i skoro pola kobilice. Nije želeo da mi proda samu statvenu cev, jednostavno je došao, bez najave isekao šta je hteo, i tako mene rešio dileme.
gile69:
Da li je mozda to ovaj deohttp://www.navodi.com/Berza_023/023_026.html
HOGAR:
Sa srecom,lepo ispade 114 ,a kad pocnes enterijer zakazi u ''Lazi'' jednokrevetnu,za svaki slucaj sajkaca
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju