E, ovako treba... > Restauracije

Labud No3

<< < (7/11) > >>

mesechar:
e labude ti si kamikaza ! svaka cast mnogo lepa brodica ispade..popout nekog holandeza...vrati katarku obavezno i zadrzi do kraja taj retro fazon!

Labud 1258:
Plan ispunjen. Što se motora tiče, čim sam prodao tohatsua ( koji je kod novih vlasnika prošao kao bos po trnju, mislili su da je četvorotaktni pa su koristili čist benzin, zaribao je ... ) kupim malog suzukija dvotaktnog 5 konja, za pomoćni motor. 2001 god. Nije ovaj al isti vaki al sivi. Duga osovina.

Labud 1258:
Najnoviji dodatak je glavni motor. Kradenih motora ima toliko da su mi ispravni papiri JAKO bitni. Uspeli smo da nadjemo Hondu 15 od nekog starijeg gospodina koji je prvi vlasnik. Duga osovina naravno, sa anlaserom. Kada sam video da ima i adapter za daljinske komande ( za koji Vlada iz Futoga traži 240e  565689 ) i ručku, samo sam čekao da upali motor i da završimo priču. Honda šuška a mi zadovoljni.

Labud 1258:
Za sada završavam. Plovidba nije planirana za sledeću godinu, u Junu, ako bog da, dobijamo još jednu prinovu, tako da će ladja biti u dvorištu.  Nadam se da ću uspeti da se bacim na enterijer, slikaću radove pa se vidimo.

Srdačan pozdrav Miroslav S. - Labud

dugamm:
Bravo Labude !
Od jednog  proverenog Apicevog korita , napravio si super ladju .Lepo mu stoji sesir , bas gospodski.

Dugo plovio i uzivao .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju