E, ovako treba... > Enterijer

Okrugli prozori

<< < (2/6) > >>

poljo:
Konacno da neko napravi nesto lijepo i funkcionalno a da nije skupo "ko Svetog Petra kajgana" . Zavrsavaj pa da krenemo u virtualni obilazak jedne od najljepsih ladja na forumu .

dugamm:
Trazio sam niklera ali nisam mogao da nadjem nikoga u BGD. Navodno ima neka zena koja radi u Krnjaci,Borci

Ako neko zna gde je nikler neka javlja !

poljo:
Izvini , gledam i gledam i gledam pa nikako da .... hocel ovo da dihtuje na kraju i na koji nacin?

broker975fx:

--- Citat: poljo  07, 01, 2013, 13:49:17 posle podne ---Izvini , gledam i gledam i gledam pa nikako da .... hocel ovo da dihtuje na kraju i na koji nacin?

--- Kraj citata ---

trebalo bi 6589
prednji ram je od donjeg odvojen 9mm - ide staklo od jedno 4mm + lepak pa mu to dođe sigurno 5-6mm a ostatak guma u krug po obodu prozora koja usput skriva silikon da se kroz staklo ne vidi

broker975fx:
Posle nitro osnovne - prva ruka kao nekog nikl laka u spreju - medjutim efekat je daleko od nikla, pre malo bolja siva - mada kažu posle druge ruke i završnog akrilnog laka da bude ok. Probaću pa ako mi se nebude dopalo prefarbaću u neku drugu boju. Mislio sam da stavljam stakla ali sam odustao, prvo što sam sečem, drugo trebalo je okvir da bude deblji a mesto gde se montiraju je u blagom radijusu pa je sigurnije sa kliritom

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju