Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Drugi svetski festival tamburice u Deronjama

<< < (2/3) > >>

Kapetan:

--- Citat: shomi  29, 06, 2009, 21:22:27 posle podne ---To ja bockam Kepa, jerbo trosi kao ruski Kadilak  :lol:

--- Kraj citata ---

ako pogledas predjeno rastojanje i potroseno gorivo , videces da je ruski kadilak drasticno ekonomicniji

deda:

--- Citat: Kapetan  29, 06, 2009, 22:30:47 posle podne ---
--- Citat: shomi  29, 06, 2009, 21:22:27 posle podne ---To ja bockam Kepa, jerbo trosi kao ruski Kadilak  :lol:

--- Kraj citata ---

ako pogledas predjeno rastojanje i potroseno gorivo , videces da je ruski kadilak drasticno ekonomicniji

--- Kraj citata ---
   Kap. a nizbrdo kako je bilo?Ocas posla i ko Zipo!! :dance:

Kapetan:
nizbrdo sam mogao i bez motora :)

shomi:

--- Citat: deda  29, 06, 2009, 22:37:04 posle podne ---Kap. a nizbrdo kako je bilo?Ocas posla i ko Zipo!! :dance:

--- Kraj citata ---

Ko veeeeeliki Zippo  :preved:

IKA:
da razjasnim Deronje. Regata u organizaciji ;Vode Vojvodine; koja je pošla iz novog sada 25.06.2009. na kojoj je učestvovalo 45 plovila raznih oblika i namena kao centralni dogadjaj je imala učešće na ;tamburica festu ; u Deronjama.Regata se u kanal DTD uključila kroz prevodnicu kod novog sada i kanalima plovila do Bačkog Petrovca,sutradan do Ruskog Krstura, sledećeg dana do Deronja,gde se zadržala dva dana.Po završetku festivala kroz prevodnicu u Bogojevu uplovila u dunav i stigla istog dana do Bačkog Novog Sela.Sledeća destinacija je bila Tikvara kod Bačke Palanke,mada je bio planiran dunavac kod Suseka, ali je plan promenjen zbog visokog vodostaja Dunava. Regata je završena 01.07.2009. povratkom u Novi Sad.Utisci moje malenkosti još uveki izrazito burni izazivaju euforiju,pre svega perfektnom organizacijom pa zatim svim ostalim što smo mi koji smo učestvovali na regati doživeli.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju