Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

treća tura i potpuno nova avantura..moj novi projekat

(1/5) > >>

mesechar:
  Posle dva interesantna projekta sad sam poludeo još više te sam se upleo u kompletnu mrežu našeg carinsko poreskog sistema...i sam uvezao brod i to naravno plastikanac sta bi drugo..ipak sam ja član Savskog ganga.
  U pitanju je bayliner iz 1997 godine dovezen sa floride  model 2452 cd. U pitanju je clasic  verzija sa hard topom sto mi se posebno dopada..evo i par slicica ..

mesechar:
sve slike su od mog camca neke sa floride ,neke iz Hanovera  i naravnoo iz mog dvorista :)
Brodic je tu vec mesec dana ali sam imao nesrecu na motoru pa mi nije bilo do piskaranja jer nisam mogao ni da se popnem na camac ...samo sam mogao da ga posmatram sa oblakovog prozora (kad mi dozvoli) :)
od opreme ,hidraulicni trim benetov ,punjac akomulatora 2x10ampera intelegentni beli tank sivi tank macerator pumpa frizider kompresorski bojler toalet sporet na struju i spiritus koji ce biti na prodaju uskoro...aktivna galvanska zastita muzika nauticka dual...krmeni tus bazen za ribu sa cirkulacijom vode iz reke ..tenda itd..

Arsa:
Šta reći?   eek

Ma ti si jedan pravi sado-mazo!!!  114

budens72:
Bravo Mesechar, sve čestitke...odličan brod  llll

da te dugo i dobro služi.....

HOGAR:
 114 114 114 ,samo,makni tu zastavu ko boga te molim,pistolj mi se sam repetira  lol

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju