E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
majstorska navlakusa
shomi:
:good:
zorter:
Bravo Dule, 100% si u pravu. :good: :good:
barba77:
Mene je sad bas pomenuti gosn dr. mr.scin. med. majstor nesa ubio sa cenom na sledeci nacin: 4000 din kao za redovnu zamenu ulja i ciscenje karburatora valjda, pa jos 1000 za zamenu jednog glupog semeringa u cizmi i jos 1000 za zupcanike za gas cija je cena 40 eur sto sve ukupno dolazi do cifre od 100Eur, covek ima pravu majstorsku tesku pricu evo ja da ti ucinim a ti se bunis oko cene, neznam sta da vam kazem al mislim da covek drzi klanicu a ne radionicu valjda me procenio ima se moze se trebo sam da dodjem na biciklu u radionicu.
predhodna popravka jonsona 35 je isla ovako: 70 eur impeler za koji je prvo rekao da je 50, 70 eur polovna bobina, 80 eur plovak u karburatoru i neka dizna takodjer polovna, kuciste od impelera sa poklopcem 40Eur, i na kraju sa rukama uze mi covek 330 eur i kaze jeftino sam ti radio!!!!!!!
al zato je za drugi verovatno po njegovoj gemetrisko progresivnoj racunici sve kompenzovao covek je pravi anstajn
nebih da trosim psovke za doticnog gospodina
pazite se ljudi!!!!!!!
SALE NB:
Pa... pošteno te je odradio, nema šta!
Inače, impeler za Johnsona 35, originalni, u Argu košta 2200 dinara!!! I to je pravo dranje, pošto mu je cena u US 9 dolara!
zoki novus:
e to je pravi majstor
dok ima ovaca bice i vune
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju