Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Nasa mapa Dunava

(1/6) > >>

Barba:
Posto sam skinuo mape sa netolerantnog sajta i izbelio sve one informacije na nemackom, a sa idejom da sam unesem bitne tacke i obavestenja, pala mi je napamet  ideja da to zajednicki razvijemo kao neku nasu mapu na kojoj bi bile informacije koje su nama znacajne. Ako ste zainteresovani da editujete ove izbeljene mape, javite pa da uploadujem.

deda:

--- Citat: Barba  28, 06, 2009, 21:19:07 posle podne ---Posto sam skinuo mape sa netolerantnog sajta i izbelio sve one informacije na nemackom, a sa idejom da sam unesem bitne tacke i obavestenja, pala mi je napamet  ideja da to zajednicki razvijemo kao neku nasu mapu na kojoj bi bile informacije koje su nama znacajne. Ako ste zainteresovani da editujete ove izbeljene mape, javite pa da uploadujem.

--- Kraj citata ---
   Salji!!! :good:

Kapetan:
uploaduj :) pa da dodajemo ... mada su te mape bas bajate.... stare su minimum 30 godina...

captjerry:
to sam poceo ja da radim za svoj sajt...poceo sam da pravim mapu podeljenu po sektorima (akvatorijama) sa svim servisnim info, kontaktima firmi za nautiku, itd....kako mogu da doprinesem ovoj nasoj mapi?...

Barba:
Ne znam zasto nece da uploaduje i sta tacno zajebava. Evo za pocetak od Zemuna do Visnjice, a ako neko ima zelju da edituje neki drugi deo nek napise da uploadujem samo taj poteg.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju