E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
Majstor za menjanje dna?
shomysss:
Pa nemam drugu opciju :)...Da li je moguce da niko nema pouzdanog majstora?
Kapetan:
u kom gradu ti treba majstor ? moze Boki sa karaburme, Zoki indjija , ika title, budens NS.. ima masjtora ... mada veliko je to zezanje
IKA:
generalno, sam posao i nije neki problem,relativno lako se to odradi,pitanje je isplativosti,ulaganja.obično to nije samo dno već i deo stranice.po dimenzijama treba ti dve table lima,recimo minimum 2,5mm*1500*3000mm što je najniža cena oko 16000,plus flahovi za ojačanje ,predpostavljam da su na svakih 500mm što je oko 18m.rezne ploče,brusna ploča,elektrode.farba,i u zbiru samo materijal izađe oko 24000 din.neki minimum rada ,tri dana sa farbanjem.e sad ti na to dodaj troškove izvlačenja,transporta,prevoza materijala,ića pića pa saberi.
Mezija:
065 516 68 35
Zoran
Meni je menjao dno i donji deo stanica . Pouzdano vari ali nije brodograditelj,
uradice onako kako mu kazes.
shomysss:
--- Citat ---generalno, sam posao i nije neki problem,relativno lako se to odradi,pitanje je isplativosti,ulaganja.obično to nije samo dno već i deo stranice.po dimenzijama treba ti dve table lima,recimo minimum 2,5mm*1500*3000mm što je najniža cena oko 16000,plus flahovi za ojačanje ,predpostavljam da su na svakih 500mm što je oko 18m.rezne ploče,brusna ploča,elektrode.farba,i u zbiru samo materijal izađe oko 24000 din.neki minimum rada ,tri dana sa farbanjem.e sad ti na to dodaj troškove izvlačenja,transporta,prevoza materijala,ića pića pa saberi.
--- Kraj citata ---
To si upravu otprilike je to cena....
Pa camac mi je u marini u Grockoj na obali....Ne bih ga nigde vucarao eventualno ako ima neki majtor koji bi u marini to uradio.....Jel zna neko koliko mogu okvirno da budu ruke?Od-do?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju