E, ovako treba... > Tomos

Tomos 18 podstanari

<< < (8/9) > >>

vosti:
Jel mu smeta voznja na manjem gasu duze vremena?  Stari su to motori, treba mi vremena da steknem poverenje u njega.

vosti:
Pomerio sam mu ugao danas, dva polozaja u pravcu camca i sad izglisira lako kad sam sam. Sa dvoje jos nisam probao. Nego me zabrinuo majstor na vodi danas. Svratih da ga pogleda a on kaze slaba kompresija. kaze kad mozes jednom rukom da okrenes..  slaba. Jbg. Pali bez sauha uvek, sa sauhom nece. Ipak cu poslusati misljenje jos jednog, mislim da je ovaj hteo da me otkaci. I da rece da mi se cuje centralni lezaj.

namcor:
zbog elise ta elisa je dobra za gumenjak probaj sa drugim elisama 250 ili cak 225

CIVIJA:

--- Citat: vosti  22, 07, 2013, 19:04:29 posle podne ---Svratih da ga pogleda a on kaze slaba kompresija. kaze kad mozes jednom rukom da okrenes..  slaba.

--- Kraj citata ---
Na sta je mislio sa tim - jednom rukom da okrenes?? Ako je mislio na povlacenje kad ga palis - nesto mi tu cudno  eek
Ja sam sve motore (2T) do sada palio jednom rukom (tomos 4.8, tomos 10, yamaha 25, tohatsu 9,8) mog johnsona 9.9 bukvalno mozes upaliti levom rukom sa 2 prsta.

vosti:
Ne to. Vec skinuo poklopac motora i onaj deo gde moze da se namota konopac okrenuo rukom. Zamajac valjda

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju