E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Motor tesko pali i ne radi na leru - pomoc
ser:
Ma mene brine sto je radila extra, bukvalno dodirnem kljuc i ona upali sve do onog cimanja u rikverc kada se podizala i kad se ugasila. Sad sve sumnjam na karike... Oprao sam karburatore, cistio dizne (dizne ko cevcica od cokoladnog mleka jh ), pumpa je dobra, crevo isto, na to sam i ja pomislio prvo, da nije do creva... Upalio je i radila je na leru, proslo par minuta, ugasim je i opet nece, sreca nisam imao veslo pri ruci tamburanje Kad je palim, kao da pali na jedan cilindar, a onda sastavi na oba kad primi jaci gas. Sutra cu da stavim nove svecice, pa ako nece ni tad, pravac servis...
dalibor:
Imao sam sličan problem. Na kraju kada sam sve proverio, ispostavilo se da je membrana izgubila viskozitet i nije mogla dovoljno goriva da navuče.
Ljuba:
Kod mene (Tomos 4.8) bili isti simptomi, na leru nikako i kad se ugasi...nema Boze pomozi jedno pola sata.
Majstori gledali, cackali, i ja cackao ali nista. Na kraju, rece mi covek da to nosim kod majstora u Visnjicevoj (servis Cubra), on radi motocikle.
Odnesem i sutradan gotovo, uzrok: nivo goriva u karburatoru, kaze da 90% ovih "majstora" ne zna to da podesi, eno sad motor prede kao macka.
stvlada:
--- Citat: Dule 15, 10, 2012, 01:47:33 pre podne ---E da si video šta sam ja video video bi da je problem i te kako ozbiljan. sajkaca
Došao Vlada kod mene čamcem. Došao ali nije mogao da otplovi nego je otplutao ha
Naravno, trening je bio vrhunski. Pola sata je vukao poteznicu, vukao i vukao dok nije odustao. A onda... onda je upalio ali posle 20 metara se ugasio i sve ispočetka. Srećom ima veslo u čamcu.
Ja bih to skinuo sa čamca i slatko ga pustio da potone da ga više nikada ne vidim. Ali Vlada je uporan.
Biće da je Sale pogodio i da su u pitanju godine. Motor je mrtav još samo da ga dostojanstveno sahrani.
Vlado, nije valjda da nisi rešio problem?
Ser, odnesi motor u servis. To ti je jedino rešenje.
--- Kraj citata ---
Probacu prvo da ga prodam,ako nekom treba za delove pa koliko god da dobijem para mada bi ga najradije odsrafio i u vodu ali necu da pravim ekolosku katastrofu 56568 Nemam srece sa motorima,narucim coveku da mi donese motor iz inostranstva polovan naravno,uzmem ga odnesem u radionicu medjutim ni on nije bio kako treba i covek dodje kod mene uzme ga i vrati pare korektno nema sta.Tako da sam i dalje u potrazi za nekim ISPRAVNIM motorom od 25-30 ks a dok ne nadjem 25648
ser:
Resio problem... upavusi Odvio sraf za smesu na oba karburatora po pola kruga i sad radi kao pre 25648
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju