Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Rasvetljavanje još jednog pokušaja Grada da izigra vlasnike plutajućih objekta

<< < (2/4) > >>

deda:
Najcudnije je obrazlozenje ovog novog nameta..............."uvodjenja reda na rekama!!" !! Prijatelju , donesi propise i tacka!!Ima da se postuju , bre!! Ovako , oni donesu propise a oni koji treba da kontrolisu primenu tih propisa niti hoce niti mogu da ih sprovode jer je sto evra lepo ako zazmuris na jedno oko !Za zmurenje na oba tarifa je veca. Pre mislim da je zelja da se promeni struktura vlasnika i da opstanu samo oni koji imaju novac .Moj 4.juli je sportsko drustvo i kao takav bi trebalo da ima drugaciji status a posebno vazeci ugovor koji imamo.

joja:

--- Citat: Kapetan  18, 10, 2012, 12:29:06 posle podne ---to bre samo u Srbiji moze...ono sto sam ja cuo da je postojala opasnost da se Mediteran raspadne jer se nasukao ...

btw otkirj nam ko je taj sa drzacima za pecaljke   sajkaca

--- Kraj citata ---
Bilo je dosta ljudi koji su to snimili. Mada, posto je kolega pecaros mislim da mu ne treba takva reklama.( verovatno je hteo da uzme neku kintu na brzinu pa na pecanje m07800).
Bolje da su zvali Brokera sajkaca

Kapetan:
meni je to uvek bila neka vrsta dileme dal prihvatiti takve poslove dal ne ... stav mi je NE ... ali opet se postavlja pitanje ako ce vec da urade nesto zasto da ja ne uzmem pare...

joja:

--- Citat: Kapetan  18, 10, 2012, 12:57:02 posle podne ---meni je to uvek bila neka vrsta dileme dal prihvatiti takve poslove dal ne ... stav mi je NE ... ali opet se postavlja pitanje ako ce vec da urade nesto zasto da ja ne uzmem pare...

--- Kraj citata ---
Pa zato sto vozis  sail jedrilicu. Za vucu ti treba brod 25648 po mogucstvu registrovan za takve poslove grandpa

broker975fx:

--- Citat: Kapetan  18, 10, 2012, 12:57:02 posle podne ---meni je to uvek bila neka vrsta dileme dal prihvatiti takve poslove dal ne ... stav mi je NE ... ali opet se postavlja pitanje ako ce vec da urade nesto zasto da ja ne uzmem pare...

--- Kraj citata ---

Inače jako škatljiv posao jer očas posla može da se dobije  tamburanje

Pa valjda su ti legalni ako ih je država angažovala - onaj remorker sa kosim staklima sam viđao kod one firme Brodico na Savi i mislim da radi.

Mene baš zanima kako će da pomeraju i da li će Kolos jer to je zaista ruglo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju