E, ovako treba... > Oprema
Recna sidra
bubamara:
pozdrav.da podsetim,ja sam pocetnik koji mnoge stvari nezna amozda se podrazumevaju imao sam situacije na Savi da me vetar nosi a ja od obale 20m nisam cak ni sidro obarao nego teg-parce sine ,sa brodicem ,tako sam provodio noci pecajuci sarana kao malo kunjam spavm a kad je dunulo neznam sta cu .zovem cika DULETA koji ima splav preko puta ,sta da radim pitam zent malo veci ,tako celu noc itd ,da neduzm sada znam mnogo vise imam dobro sidro vise iskustva ,nisam ukapirao da li krenuti sa sidrom koje je napred na pramcu pa prebaciti nazad ,ali ja sam uglavnom sam da li imam vremena ako je frka itd mogao bi tako dugo...
ne bih da gnjavim prisutne
bubamara:
u svakom slucaju hvala na prikazanoj caki-sistemu u situaciji kada je gusto.naravno da se nauticar nepostaje citajuci po forumu ,ali ako ti neko ne kaze i jos bolje pokaze na vodi namozes ni znati neke stvari i seme 114
mossi:
Mossi ne misli ništa. dodo
Da je mislio , izmislio bi FB i bio milijarder. ha
Imao sam nekoliko puta nezgodnu situaciju ali i svaki put je sidro izdržalo, da nije.. nemam pojma šta bih radio. :(
UVEK je bio problem što sam bio sam u čamcu.
mossi:
Pravi smudjaroši su na otvorenom čamcu sa malom koturačom napred,
a kanap uz bok čamca ide do (bitve kod) sedalice koja je ispred motora.
Tako da on ne mora ni da ustane da bi se sidrio/odsidrio.
Sidra su lagana 3-5kg, tako da nije problem.
A ako neko misli da može ceo dan pecati smudja,
a da mu se ruke ne smrznu.. eeeee! no125 kuku
Plovila:
Imam jedno pitanja, koje tezine treba da bude betonsko sidro za splav tezine 5tona.Tipa stavio bih 4 betonska sidra, a sada ne znam tacno koje kilaze, ja sam mislio nekih 300kg po sidru?
Pozdrav,
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju