The world of sailing - Svet jedrenja > Iskustva
Lazy Bag materijal
Kapetan:
ronac to je krajnje neozbiljna cena , zena je verovatno prezauzeta sa takvim cenama pa ne bih da je uznemiravam...
http://www.allmarine.com.au/yacht/general-products/sail-covers/lazy-jack-boom-bag/lazy-jack-boom-bag.aspx
lazy bag i lazy jack u kombinaciji kostaju franko beograd izmedju 200 i 300 evra pogledaj link ... znas ono... Harkenove koturaljke, atesitani konopi i te fore :) .... ali ne treba mi nista od toga vec jednostavan , kvalitetan i jeftin lazy bag ...
ideja i jeste da napravim sam bas zbog toga sto necu englezima da placam 200 evra za 3 metra materijala...
zoke:
kap napravi to od dakrona to je materijal za krila u zmajarstvu i ultralakoj avijaciji. Materijal je lagan jak vodootporan-nepropustljiv za vodu moze da se sije lijepi itd Kontaktiraj Ugljesic Vladan selo Glušci iza Mačvanske mMitrovice on ima proizvodnju krila i materijala u boji kojoj hoces das mu mjere i covjek uradi dok si rekao keks . Negdje sam zaturio njegov tel trazi ga preko informacija
zoke:
Možeš da uzmeš samo materijal a ti šij gdje hoces i ima metrazne rajfesluse jer za ta krila sije navlake koje su dugacke i po 8 metara
Zoran:
Sta se pecate na Kapetana.Pa on nema jedra. 456
neboisha:
Samo da ispravim da je na linku cena 246$ po metru ;)
--- Citat ---Price is calculated at $246 per meter for the overall length.
--- Kraj citata ---
Pozdrav, Nebojsa
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju