E, ovako treba... > Elektrika

Kucni frizider na brodu

<< < (3/6) > >>

MisterTwister:

--- Citat: Outboard Master  24, 06, 2009, 20:49:34 posle podne ---gasni frizideri su jako dobri , ali samo kad vozilo ili plovilo stoji. u toku voznje se neupotrebljiva gas(nije preporucljivo ali moze). ja imam elektrolux -ov frizider od 65l ide na 220v,12v, GAS. i potpuno sam zadovoljan.
ako neko hoce da ima pravi i efikasan frizider ali da nije na gas treba uzeti kompressorski box koji trosi samo 40w i moze da ohladi i u minus stepenje.
moj drugar ima ovakav slican i prezadovoljan je: http://www.enautic.de/web/catalog/shop/bordkomfort_kuehlboxen/1531648?detail=1 .

--- Kraj citata ---

Ne bilo ti tesko aj baci koji je model frizidera i ako je noviji gde si ga pazario.

zoki novus:

--- Citat: Kapetan  23, 06, 2009, 23:58:20 posle podne ---meni se nesto plin ne mili ... otvoren plamen u brodu ....

Ako gde ima da se kupi taj kompresor na 12V koja mu je cena ima li majstora koji bi to znali da urade?

--- Kraj citata ---

juce je drugar kupio kompresor kosta 255e pa ti vidi

Kapetan:

--- Citat: zoki novus  29, 06, 2009, 23:27:29 posle podne ---juce je drugar kupio kompresor kosta 255e pa ti vidi

--- Kraj citata ---

da je samoto bilo bi lako nego to vuce ko ludo ..trebalo bi mi 300ah da budem komotan ...

zoki novus:
40w duplo manje nego na 220v
jedino sto kosta

giganova:

--- Citat: zoki novus  29, 06, 2009, 23:27:29 posle podne ---
--- Citat: Kapetan  23, 06, 2009, 23:58:20 posle podne ---meni se nesto plin ne mili ... otvoren plamen u brodu ....

Ako gde ima da se kupi taj kompresor na 12V koja mu je cena ima li majstora koji bi to znali da urade?

--- Kraj citata ---

juce je drugar kupio kompresor kosta 255e pa ti vidi

--- Kraj citata ---
Zoki gde je kupljen kompresor,sta ide uz njega,jeli komplikovano za ugradnju?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju