Nautika opšta... > Ono što niste znali...

Alkohol i vožnja čamcem

<< < (2/3) > >>

maverick:
a koji jos vozi rijekom a da nesto nije popio...pogotovo kad je par dana na vodi...inace rijetko pijem...a to rijetko bude koja casica na vodi...svi nailaze...zivili zivili na sve strane ...

dalibor:
Posle par turobnih dana ili nedelja na radnom mestu jedva čekaš da upališ motor i izadješ na vodu,pecanje.
Da ne spominjem ovu novu turu Domaće sa kojom će svako hteti da se pohvali uz kafu,u ovim predstojećim hladnim jutrima.Naravno umereno kao što bi trebalo da bude skoro u svemu.
Ali ,po nekad se omakne pa bude  "opila me voda i vazdih". 114

Zoran Marinković:
 no125

Ne znam odkuda ona bezvezna izreka "PIJAN K'O MORNAR..." a0335 flasica a0335 flasica 25648, treba tražiti da se izbaci iz upotrebe jer nema veze sa stvarnošću.... stri hahaha stri ha

bugi:
 ha vala si dobro napisao

moma-stosic222:
*

Gos-in Dule,

Nema tu sta da se prizna ili ne. Naravno da smo svi bili manje-vise "pod gasom". Ja sam samo hteo da otvorim pitanje mogucnosti kako na koga deluje alkohol !?. Taj "nesrecni" Dule "Manolito", verovatno je imao blokadu u glavi, kada sa 50 ili manje metara nije video barze. A da se na taj nacin salio, tome svakako nema mesta jer je i njegov zivot bio ugrozen. Isto tako bio sam ocevidac u Segedinu, kada je camac "Deka" opleo "Asteriks"-a i polomio mu drzac motora i motor naravno. Kaze : "nije ga video" ???

Pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju