Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Od 01.10. ukinuta taksa za držanje plovila

<< < (4/7) > >>

srsa:
Уводи се нови порез -  порез на борбу против пореза.  stri  stri  nutss  roll4  flasica  rolleye  ffff

HOGAR:
Znate sta,ama,i da placam,al da vec jednom naprave te separatore i filtere za preciscavanje kanalizacije i otpadnih industrijskih voda.Jedino sto priznajem EU,je to sto teraju tupave drzave da prestanu sa zagadjivanjem vodo-tokova.Pogotovo to ''nasi'' ne razumeju,a razumeli bi kad bi odgovorni popili tesku robiju,npr.Narod,kao mi,i nije zasluzio bolje,uostalom.Ostacemo, jos dugo,narod kome drpaju pare za nista,a mi,kao dobra stoka cutimo i placamo.Vozimo se po losim putevima,otpadaju tockovi,plovimo, na camcima otpadaju elise,umesto zivih plivaju mrtve ribe,ledjno,placamo racune i poreze kao da smo u EU,a plate kao evropski decji dodatak,onima koji uopste rade..''Narode moj,stoko jedna'',rece onda vojvoda Djujic,i bi potpuno u pravu,sve do danas thumbup

Slovenac:
Hogare zao mi je sto si u pravu,ali jesi,mozda tu ima i neka pozitivna stvar,recimo da jednog dana u svetu pocnu da izucavaju kako se narod (citaj raja) zajebava,pa nasi politicari postanu zvezde vodilje u svetu ,pa sve buduce generacije politicara izucavaju nas sistem.

dalibor:
Imaju Kubu za izučavanje. Ljudi već 60 god u haosu ,a oni nikad pozitivniji.
Udri brigu na veselje!

Kapetan:

--- Citat: HOGAR  14, 09, 2012, 08:25:32 pre podne ---Znate sta,ama,i da placam,al da vec jednom naprave te separatore i filtere za preciscavanje kanalizacije i otpadnih industrijskih voda.

--- Kraj citata ---

cekaj bre hogare, zasto bih ja placao separator/filter nekoj fabrici ?

mislim da zakon postoji samo ga treba primeniti i svaki dan im pisati kazen pa da vidimo dokle ce...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju