Nautika opšta... > EKOLOGIJA
Unistavanje naroda-u tajnosti
Kapetan:
aparatura ukljucena jos 2008-e ... imas tamo na linku stanforda pa pogledaj od kada se beleze podaci ...
HOGAR:
Dakle Kep,po tebi, ja nabasa na nase vojne radarske instalacije.Samo je kvaka sto ja ne videh tako nesto,a dosta sam se muvo sa svojsku.Ne lici na radio antene.Polje antena-vojnih je bilo na lakat krivini na Novosadskom putu na ulazu u Galeniku,odakle ce sada biti prilaz na novi most preko Dunava. E sad,ovo ne lici,nego je isti haarp,kao na drugim mestima,po svetu.Ovi tvoji,grupa,mozda ne razlikuju,pa im je podmetnuto da su obicne vojne antene,Srpske.Na kraju,otkud da Ruska stampa pise o tome,nece biti da ih pozvo Milisav iz Beljina da se zali.Ovo su jako ozbiljne stvari da bi se zezali.Moze da se nadje na netu,komentar raznih naucnika,povodom HAARPA,pa cak i o ovima u Srbiji.I ja sam mislio da Srbi nece dozvoliti uvoz GMO,nikad,kad,1600 agronoma na terenu,a predsednik,eks,pomenu,javno,GMO i kako je to civilizacijski napredak,jer ,treba nam jevtina hrana.Straota i uzas.I onda Dule,sto,sta fali, bas je lepo vreme na reci.Dobro,da uzivamo dok imamo i ovaj vodostaj,slazem se.Ali,kako je krenulo,necemo se nauzivati u godinama koje dolaze.I zbog zracenja,americkog,i zbog GMO americke,i zbog,na kraju vodostaja i riblje populacije,koja je jako stradala ove godine.Riblja mladj je unistena,nije mogla da se vrati u vodo tokove,pogledajte izvestaje unazad.
broker975fx:
Ako je sve to tačno, a kuda ide svet možda i jeste nisu onda samo amerikanci krivi za to, po netu ima da i u rusiji ima veliko polje antene - što bi onda značilo da su svi zajedno u poslu manipulacije ljudima i vremenom. Drugo sada je došla kod nas druga vlada valjda bi oni pljuvali po starima i to koristili u njihovom marketingu ili su i oni zajedno? Ne kazem da nije moguće samo kritički posmatram sve oko sebe :)
Bećar:
Zvanična priča je da menjaju fiziču i hemijsku strukturu jonosvere da bi se postigao bolji transport radio talasa ,po dužini i dubini (komunikacija sa podmornicama,istraživanje podzemnih objekata... ).Naravno da to nije opasno po nas i okolinu eek.I ko to sme da se protivi tehnološkom razvitku Amer... to jest čovečanstva sB0
njegos68:
Od Amerikanaca nas ništa dobro neće snaći... Čuvaj se Danajaca i kad darove nose... Svo zlo ovoga svijeta potiče od njih.. 56568
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju