Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Evo i mene sa koritom !
drug_igrutin:
--- Citat: Kapetan 16, 01, 2009, 17:06:44 posle podne ---slikano saljem cim dodjem kuci :) pitao sam majstora njegov je :)
--- Kraj citata ---
Hvala na slikama Kapetane!
U principu jeste slična naprava :)
Poydrav
drug_igrutin:
--- Citat: giganova 16, 01, 2009, 17:13:56 posle podne ---Dobro dosao Igrutine.
Dokle si stigao sa radovima imali novih fotki?
--- Kraj citata ---
Hvala na dobrodošlici Giga!
Inače je poduhvat zajednička investicija, burazer i ja, radove još uvek nismo započeli, korito smo kupili malo pre zime, pa nisam ni stigao ničim da se bavim.
Kujemo planove za sada, trudimo se da što više stvari definišemo pre starta, da što manje mozgamo kada krenemo sa radovima i tako.
Trenutno uglavnom slušam komande jednog malog kapetana koga sam dobio pre 2 i po meseca :) i kad me pusti pomalo kujem planeve kako da napravim neku skalameriju za okretanje korita. Odlučili smo da izvršimo prepravke i na dnu korita, što ti onomad reče "da mu poje...mo balans" :)
Kakva je situacija kod tebe, jel katamaran šparta Savom?
Pozdrav
drug_igrutin:
--- Citat: Dule 16, 01, 2009, 02:35:23 pre podne --- Jedino što sigurno znam je to da mi je čovek koji ga je prepravljao rekao da obavezno mora da se stavi 500 kg balasta. Beton, kamen ili olovo je bio njegov predlog. Nestabilan je. Lepo izgleda, ima prostran kokpit, ravan sa gornjom ivicom palube...
--- Kraj citata ---
Jeli Dule, a da mu ne smeta 500 kg betona???
Strah me je da neće moći da glisira sa tolkim betonom :)
Šalu na stranu, verovatno će morati da se doda malo balasta, planiram da mu dodam i stabilizatore na bokovima, nadam se da će i to malo doprineti stabilnosti.
Ja se nadam da će ispasti fin čamac.
Podrška i konstruktivni saveti ljudi sa foruma su dobrodošli i hvala na tome.
Pozdrav
giganova:
Igrutine nek je mali kapetan ziv i zdravi neka zavoli vodu bar koliko i ti.
Katamaran ne plovi jos ,a neznam ni kada ce. :suicide:
Kapetan:
evo na ovom linku mozes videti tvoj camac u akciji :)
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,136.new.html#new
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju