E, ovako treba... > Restauracije

Važan je optimizam-pokušaj završavanja čamca iz samogradnje

(1/11) > >>

IKA:
U želji da pomognem zetu,prihvatio sam da mu završim čamac koji je dobio u nekoj nesrećnoj kompenzaciji.
Čamac je počet sa izgradnjom,tamo negde krajem prošlog veka,a stajao je kod zeta u bašti odprilike od početka ovog veka,čekajući optimistički nastrojenog nastavljača radova.
U svakom slučaju , zaključio sam, da ako od ovoga što mi je trenutno u dvorištu,napravim čamac kojim će moći da se plovi i snjega da se peca ,definitivno otkrivam neotkriveni talenat u sebi.

IKA:
sama nadgradnja nije bila postavljena ,to je za sada mojih ruku delo,ali na žalost nisam fotografisao od samog početka,ali nebitno.Krajnji rezultat će verovatno biti , još jedan orman ,plakar iliti po naški šifonjer na našim vodama,ali obzirom da neće biti ni prvi ni poslednji nikom nesmeta.

LSI:
Posle Odiseja i Ogija ne verujem da ima još šta da se otkriva.
Ostaje samo da se zasuku rukavi i da se čamac dovrši.

Ilija, koliko je velik čamac - ovako sa slike nije lako zbog ugla pod kojim je snimljeno da se odredi ali rekao bih da ima više od 6 metara i da je širi od 2 metra?

Mislim da je izlišno da pitam u kakvom je stanju lim jer da ga je korozija toliko nagrizla ne biste vas dvojica ni počinjali ove radove.

Dakle, samo napred i da vidimo uskoro još jedan brod zanimljivog dizajna iz IKA radionice.

IKA:
Obzirom , da je izbor ponuđenih stakala pao na stakla iz auto industrije ,izabrana je kombinacija Zastava-opel , tako da ovaj ;projekat; stri ha ima zvaničan naziv Zapel

IKA:
Normalno,čamac će biti ponuđen na berzi.Cena će biti u skladu sa dešavanjima na tržištu.U poređenju sa nedavno ponuđenim,i kupljenim plovilima ,obzirom na dužinu od 6.8m i širinu od 1,8m očekujemo da će dostići cenu oko7-8 000e mada smo realni s procenom i bićemo zadovoljni ako nam neko ponudi realnih 396e ( težina*cena lima za reciklažu) stri stri
Bog nek nam je na pomoći,Bićete na vreme obavešteni ,kako nebiste propustili jedinstvenu priliku da kupite plovilo koje je u startu staro koliko i linsenova fabrika.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju