E, ovako treba... > Vanbrodski motori
izbor motora
deda:
--- Citat: captjerry 23, 06, 2009, 15:42:06 posle podne ---a da, znam...mnogi kazu bezi od njega...:)...i?...koja cena?....
--- Kraj citata ---
Ne bezi nego tutanj!!! :suicide: Moj majstor za Djoniku kaze:Upalis ga i teraj do Crnog mora,nema gasenja samo dolivaj gorivo!!
hallamiti:
i volvo je 200 evropskih, hvala na pomoci :good: prvo cu izgleda motor uzeti pa tek posle camac.Tj. nasao sam camac pro marine holandski gumenjak 3,6m kosta 780 eura, e sad jedino ne znam kolika je carina za njega, moram to da se raspitam negde
SALE NB:
Zbog jednostrane primene Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, carina bi trebala da bude 0% ili 1%.
To je roba iz EU. Samo 18% PDV-a
hallamiti:
Zvao sam Ljubu :pogranichnik: speditera za camce i covek mi rece da je carina 11% s tim sto minimalni racun koji moze da prodje ovde iznosi 1800eura :wacko: Nego, deda jel ovaj ljuba pouzdan??
deda:
--- Citat: hallamiti 25, 06, 2009, 19:37:38 posle podne ---Zvao sam Ljubu :pogranichnik: speditera za camce i covek mi rece da je carina 11% s tim sto minimalni racun koji moze da prodje ovde iznosi 1800eura :wacko: Nego, deda jel ovaj ljuba pouzdan??
--- Kraj citata ---
Covek ima firmu ovde i godinama je ziveo u USA.Uvezao je par desetina glisera sto ja znam.On ti je kod mene na marini sa prodavnicom[4.juli] i mogu reci da je ok!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju