E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Doterasmo KUMA RUZVELTA kući-ponovio se Oblak
mesechar:
--- Citat: SALE NB 15, 08, 2012, 09:05:37 pre podne ---Čestitam! Ovo je prava stvar! thumbup
Cena? 13000-14000 evrića. sajkaca
--- Kraj citata ---
Sale Disfalifikovan iz daljeg natjecanja zbog nejasnog i pogresnog licitiranja...samo jedna cifra molicu ...ali može utešno...dobija štapić ....mislim od rumenka :)
Arsa:
Halo mesečar! 456
Umesto lizaljki, stativa i kojekakvih pričica, mogao bi ti (kad već Oblak nije), da nam daš informacije o dužini, širini, visini, težini, pogonu, i slično. 114
oblak:
Ajd kad nas Arsa grdi da se uozbiljimo :-)
Bayliner 2566 fly, 1993 god, duzina 8m plus shpirun i platforma, sirina 3m, visina 3m, tezina 2,7 T, motor 3.0 turbo dizel, plastika sve na prvoj boji bez ostecenja. Z noga, fly sa komandama, kompletna fabricka oprema, 6 lezajeva, kuhinja sa sporetom, kompreorskim friziderom, sudoperom, brodski wc, tus kabina umivaonik, topla voda, sve na 12 i 220v, 2 dubinomera, komplet svi dupli instrumenti, muzika, sve tikovina , kokpit OGROMAN stavio sam sto i 4 stolice ko na terasi.....i jos mnogo toga sto nisam ni pronasao :-) Od radova, samo da se u kokpitu prelakira tikovina i to je to. Nema rasturanja, nema budzenja :-)
broker975fx:
Cena nije bitna, koliko god da ste uložili uteraće te još toliko za godinu dve, ali što da ne, ajd da i ja izlicitaram jedno 10k
broker975fx:
--- Citat: oblak 15, 08, 2012, 10:40:39 pre podne ---Ajd kad nas Arsa grdi da se uozbiljimo :-)
Bayliner 2566 fly, 1993 god, duzina 8m plus shpirun i platforma, sirina 3m, visina 3m, tezina 2,7 T, motor 3.0 turbo dizel, plastika sve na prvoj boji bez ostecenja. Z noga, fly sa komandama, kompletna fabricka oprema, 6 lezajeva, kuhinja sa sporetom, kompreorskim friziderom, sudoperom, brodski wc, tus kabina umivaonik, topla voda, sve na 12 i 220v, 2 dubinomera, komplet svi dupli instrumenti, muzika, sve tikovina , kokpit OGROMAN stavio sam sto i 4 stolice ko na terasi.....i jos mnogo toga sto nisam ni pronasao :-) Od radova, samo da se u kokpitu prelakira tikovina i to je to. Nema rasturanja, nema budzenja :-)
--- Kraj citata ---
Nema rasturanja i nema buženja - nema šanse, šta ćete vas dvojica da radite na zimu i rano proleće - ali kako god šta god da radite verujem da će biti dobro 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju