Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Izlet do Slankamena

<< < (2/2)

Kapetan:
mi smo nesto ranije krenuli i pokisli ... znaci stvarno ne znam da li da vise verujem vremenskoj prognozi, ovo je katastrofa propade savrsen dan zbog meteorologa...

toske66:
Pitajte Ronca kakav je bio rostilj ???

deda:

--- Citat: mushu  21, 06, 2009, 19:52:58 posle podne ---TAj Bugarski tegljac sam mimoisao kod Pancevackog mosta oko 12.40h, napravio je talase 1m-1.30, otprilike mi je camac toliko visok, bilo je vise nego veselo. :aikido:

--- Kraj citata ---
      Taj pomera bubrege!!!Redovno nocu kada prodje budi!! :wild:

SALE NB:

--- Citat: mushu  21, 06, 2009, 19:52:58 posle podne ---TAj Bugarski tegljac sam mimoisao kod Pancevackog mosta oko 12.40h, napravio je talase 1m-1.30, otprilike mi je camac toliko visok, bilo je vise nego veselo. :aikido:

--- Kraj citata ---

Kada je taj prošao, mi smo se sušili posle kupanja, pa smo plutali bez pogona. Ljuljali smo se još 10 minuta!!! :bad: :bad: :bad:
Srećom, bili smo na Dunavu, da smo bili na moru,sigurno bi dobili "morsku bolest"!!! :taunt: :biggrin: :taunt:

--- Citat: kacintata  21, 06, 2009, 20:54:57 posle podne ---meni je svaki odlazak u tisu i bajbok dozivljaj.tisa i slankamen su najbolja pacaroska destinacija u okruzenju.na 2-3 km tise ima mesta sa 25 m dubine,velika vodena masa i raj za soma.pozdrav sale

--- Kraj citata ---

Tisa je stvarno raj za pecanje, čisto za plovidbu i nije nešto. Ljuljaju te tvoji sopstveni talasi koji se vraćaju od obale!?! :swoon:
Kao da si u bazenu! :taunt: :preved:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju