Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

KAPETAN - DEDA ribolovački-duel

<< < (11/16) > >>

stvlada:

--- Citat: Zoran022  22, 06, 2009, 21:26:02 posle podne ---

A kako dogovaranje napreduje, nesto mi lici da ce na kraju ispasti da ja kuvam corbu :lol:

--- Kraj citata ---

Pa obecavas je duze vreme,ili i tebi treba cin? :)

zorter:

--- Citat: stvlada  22, 06, 2009, 21:29:29 posle podne ---
--- Citat: Zoran022  22, 06, 2009, 21:26:02 posle podne ---

A kako dogovaranje napreduje, nesto mi lici da ce na kraju ispasti da ja kuvam corbu :lol:

--- Kraj citata ---

Pa obecavas je duze vreme,ili i tebi treba cin? :)

--- Kraj citata ---

Vazno je obecati. :good:

deda:

--- Citat: Zoran022  22, 06, 2009, 21:26:02 posle podne ---Po onome kako kazu meteorolozi, subota bi mogla da bude OK, bar do popodne.

--- Kraj citata ---
  Sam si rekao!! :lol:   U petak uvece ti cuvam kamp!!

shomi:
Sudeci po jucasnjoj situaciji na Belegisu, niko se nece napecati...

I ovi sa mrezama (legalni ili ne, ne znam) kukaju, gledali smo coveka kako vadi prazne mreze, u vise prolaza...

Pecarosa i pored loseg vremena gomila, ne znam dal' su svi zajedno skupili za jedan kotlic, al' sumnjam...

Dan pre toga, ista stvar, najveca riba pesh, a i njih nije bilo mnogo :)

zorter:

--- Citat: shomi  22, 06, 2009, 21:46:34 posle podne ---Sudeci po jucasnjoj situaciji na Belegisu, niko se nece napecati...

I ovi sa mrezama (legalni ili ne, ne znam) kukaju, gledali smo coveka kako vadi prazne mreze, u vise prolaza...

Pecarosa i pored loseg vremena gomila, ne znam dal' su svi zajedno skupili za jedan kotlic, al' sumnjam...

Dan pre toga, ista stvar, najveca riba pesh, a i njih nije bilo mnogo :)

--- Kraj citata ---

Shomi, cuti, odustace nam borci od duela a onda nista od kotlica. :yahoo: :dance1:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju