Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

KAPETAN - DEDA ribolovački-duel

<< < (9/16) > >>

deda:
Moj predlog za pravila: peca se na tri stapa ograniceno vreme 2 do 3 sata,sve ribe moraju biti u meri!!!!Ukoliko neko ima najkrupniju ribu a onaj drugi ima ukupno po kilazi vise duel[t] se ima smatrati neresenim!!Sta mislis Kapetane,jel ti odgovara? :drinks:

Kapetan:
 a bre deda sve na tvoju vodenicu :) daj bre nesto i meni da odgovara ...

ajmo negde gde oma ima i plaza zbog familija

parigroz:
nema druge deda nego da dopunis i kapetanu cuvarku....pa da bude nereseno.......xexe

deda:

--- Citat: Kapetan  22, 06, 2009, 15:51:48 posle podne --- a bre deda sve na tvoju vodenicu :) daj bre nesto i meni da odgovara ...

ajmo negde gde oma ima i plaza zbog familija

--- Kraj citata ---
  Oci moje,biraj di idemo!Meni je samo da idem pa makar i Male vode! Belegis je isto dobar za decu,samo vreme da ne slini.Dodatak pravilima:svaki pes se boduje sa 5 poena!!Jel dota? :dance:

Kapetan:

--- Citat: deda  22, 06, 2009, 19:33:11 posle podne ---  Oci moje,biraj di idemo!Meni je samo da idem pa makar i Male vode! Belegis je isto dobar za decu,samo vreme da ne slini.Dodatak pravilima:svaki pes se boduje sa 5 poena!!Jel dota? :dance:

--- Kraj citata ---

pes 5 keder 10 :) a ako izvadimo nesto ispod merke oma -10 , a i onaj predlog za dopunu cuvarke mi se svidja :) ionako cemo posle sve da pojedemo :)

belegis bi bas mogli ima prostora a pecanje a ima i za decu :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju