E, ovako treba... > Mercury & Crysler

Molim za pomoc

<< < (2/4) > >>

Vuk:
Jel izbacuje gorivo iz karburatora dok radi?

LSI:
Možda će vas  moje pitanje nasmejati ali ja ću ga ipak postaviti.

Da li ste proverili u kakvom stanju je crevo za dovod goriva?
U kakvom stanju su oni priključci na krajevima na kojima se crevo vezuje za rezervoar i sa motorom?

Mislim da bi oštećenje na dovodu goriva moglo da se manifestuje onako kako što smo videli sa onog video klipa - malo radi, pa malo zastane, a onda ponovo ubrza.

Mezija:
Ima neki problem sa dovodom goriva ili je pumpa , proveriti creva sto kaze LSI  ocistiti svecice i namestiti zazor ili nove svecice.
Ako nije nista od toga onda je karburator u pitanju.

Bećar:
Da je Tomos u pitanju predložio bih sledeće:
Proveriti da li se zaglavljuje plovak u karburatoru.Ako postoje pokretni delovi ,očistiti ošmirglati vodenom šmirglom...
Proveriti semering radilice.Moguće je da pušta vodu u cilindre (tada bi se povremeno čulo i pucanje u motoru)
Opet kažem "da je Tomos u pitanju"...

milos287:
Hvala na odgovorima j1.sto se tice onog engleskog prevoda misli se na mehanizam gasa to jest ono cudo sto pomera ugao paljena kad se dodaje gas.nisam imao vremena ovih dana da se zezam sa mercury-jem,ali cu od sutra da pocnem,i to od svecica pa preko karburatora  4587.mene je zbunio komentar na onom video klipu zbog cega mehanizam gasa,kad to niko nije dirao?javljam sta sam uradio. thumbup ovo ce mi biti prvi put da ga vozim,msm.prvi put ispravnog nadam se,ćale ga poseduje vec 15 godina,bio je konzerviran par godina i cekao.:)))

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju