E, ovako treba... > Brodogradnja

Sirano 26

<< < (6/7) > >>

HOGAR:
Ako si mislio na celokupnu farbu,racunajuci anti -rost,oikos,epoksi dvokomponentni,balastin,poliuretan takodje,onda je malo 75kg za brodic 10 puta 3,moj Iko  roll4.Moj komentar je bio vezan za Sirano koji je vec odradjen u zastitnoj boji,i spolja i iznutra,znaci,ostaje samo spolja i par detalja unutra,da se predje poliuretanom,a ti si Iko potrcao sa 75kg  eek.Eto,oko poznavanja tematike,a i Sale sa svojim zlobnim komentarom osteti najvise Zokija,opet ni krivog ni duznog  lol

Kapetan:

--- Citat: HOGAR  05, 08, 2012, 08:31:52 pre podne ---Ako si mislio na celokupnu farbu,racunajuci anti -rost,oikos,epoksi dvokomponentni,balastin,poliuretan takodje,onda je malo 75kg za brodic 10 puta 3,moj Iko  roll4.Moj komentar je bio vezan za Sirano koji je vec odradjen u zastitnoj boji,i spolja i iznutra,znaci,ostaje samo spolja i par detalja unutra,da se predje poliuretanom,a ti si Iko potrcao sa 75kg  eek.Eto,oko poznavanja tematike,a i Sale sa svojim zlobnim komentarom osteti najvise Zokija,opet ni krivog ni duznog  lol

--- Kraj citata ---

cekaj zasto mislis da ne treba i iznutra posle osnovne jos neka farba ? to sam vidjao na svim nasim brodovima , retko ko posle osnovne stavi jos neku farbu ...

LSI:

--- Citat: Kapetan  05, 08, 2012, 09:04:36 pre podne ---...
cekaj zasto mislis da ne treba i iznutra posle osnovne jos neka farba ? to sam vidjao na svim nasim brodovima , retko ko posle osnovne stavi jos neku farbu ...

--- Kraj citata ---

Kapetane, pa većina nas koji ne znamo mnogo o antikorozionoj zaštiti je uverena da je dovoljan jedan sloj osnovne boje, a kako je često bele boje - pa ko da se troši više na dodatno mazanje? Košta to...!

Mada, košta i kad se posle izvesnog vremena korozija ipak pojavi. Ali to su već neke druge stvari.

IKA:
@ Hogar. nigde ja nisam potrčao ,izneo sam koliko sam utrošio na moj brodić, a ti si napomenuo da smanjim.
Ti mora da porez plaćaš paušalno obzirom na način iznošenja stavova.
Uzgred anti rost i Oikos se ne kombinuju ,ili jedno ili drugo ,zajedno nikako.I Oikos je firma koja proizvodi konvertor.,oikos nije naziv proizvoda.
odustajem od razmene mišljenja stobom, obzirom da retko pročitaš ono što pišem hi

HOGAR:
Ama,ja sam pomislio da ti kazujes koliko mu farbe treba za Sirano,zato sam reagovao,ali nema veze.Kapetane,ako se planira pokrivanje unutrasnjosti enterijerom,ne treba zavrsni poliuretan.Tamo,gde se vidi zastitna farba,to svakako treba ofarbati

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju