E, ovako treba... > Brodogradnja
Sirano 26
milanns:
Evo ovako bio sam juce da vidim brodic i mogu reci da ne izgleda lose gak jako dobro deluje za moje oko ima manjih propusta ali lako resivih.Sad me zanima dali ima dobrovoljaca i znalaca iz ns bg koji bi hteli da idu samnom jos jednom da pogledaju brod i da mi ukazu na mane istog naravno o mom trosku ovo proveravam kao opciju ,sutra imam nameru da posetim g Apica da cujem sta on kaze o ovom brodu.Ako sam dobro razumeo coveka kaze da je to brod koppija Ankera ako takav brod uopste postiji inace kaze da se radi o Holandskom brodu.
Kapetan:
milane ja u Apica kao majstora imam poverenje, a i dosta drugih ljudi koje znam ...
milanns:
Znas kako koga zmija ujede taj se i gustera plasi pa tako i ja
milanns:
E sad brod nije peskaran nego kaze covek da je lim na brodu luzan kao u fabrici hemijskim putem ociscen od rdje sta mislite o tome
Kapetan:
--- Citat: milanns 04, 08, 2012, 01:36:17 pre podne ---E sad brod nije peskaran nego kaze covek da je lim na brodu luzan kao u fabrici hemijskim putem ociscen od rdje sta mislite o tome
--- Kraj citata ---
ika je Ogija tako radio , pogledaj tu temu ... ok kazu ljudi da je to ok, ali ja nekako mislim da bez peskiranje nema dobre zastite, al sa druge strane ja nisam majstor...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju