Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

LAŽA I PARALAŽA

<< < (6/7) > >>

Arsa:
Ova ekipa je i juče radila.

Na oko ima pomaka. Neki brodići su juče prošli najplići deo.

Ipak, na tom delu, dubina je tek negde oko 70 cm. Pošto se očekuje dalji pad nivoa vode, načuo sam da će se i danas nastaviti sa radovima.

Na žalost danas nisam u situaciji da propratim akciju.

Nadam da će neko drugi to pogledati i slikati.  sajkaca

STG:
Pratim ih,ali mi se cini da je od svega slaba vajda.
Prva "veca" voda i ode mulj nazad u kanal...

Arsa:
Goranče, to je svima jasno.

Ovde se radi o intervenciji koja sprečava pomor riba i omogućava prolaz plovilima koja bi padom nivoa vode sada zajedno sa tim ribama bila odsečena od Save.

Ne branim nikoga. Čak smatram da je ovo, moglo bolje da se uradi.

Teško je komentarisati nešto što se drži pod nekim velom tajne.

Javnost nema pravu informaciju o tome kako i kada gradske, opštinske i republičke vlasti nameravaju da rasčiste ovo ruglo ispod (ruku na srce), lepog mosta na Adi.

Ove slike sigurno nisu dobra reklama za naše "domaćine".  no125

zoki novus:
To sto mulj odlazu prema Topciderki jasno govori koliko im je stalo da posao obave koliko-toliko uspesno!
Prvi pljusak u rakovici ima da zatrpa kanalce!
Ocigledno je da je njima bitno samo da strpaju kusur u dzep!
Neko stvarno mora na robijjuu!

poljo:
Evo trecu -cetvrtu godinu citam kako se patite i cekate da neko drugi nesto uradi za Vas. SIGURAN sam da za 1/3 tih para moze da se taj kanalic ocisti kako bog zapovjeda. U svim tim marinama ili marini , nevazno , ima toliko brodova i camaca pa bi da se porezete po 100 dinara bilo dovoljno da angazujete nekoga ozbiljnog i ocistite to ruglo .
Predlog....dovedite privatnika koji crpi sljunak iz Save i Dunava ...on zna sta da uradi sa izvadjenim materijalom a sigurno ce biti jeftiniji nego te ....ko zna kako ih treba nazvati, koji sad prave budale od javnosti da kao nesto rade .
Za te pare se rucno (lopatama ) moze ocistiti i da bolje bude .cccc Vidi se da ste glavni grad, djaba je . I kriminalci su na visokom nivou mora se priznati .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju