Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

LAŽA I PARALAŽA

<< < (4/7) > >>

HOGAR:
A kosta 4,5 miliona din.Dakle,i dalje prolaze,i to javno,totalne gluposti,na nase rodjene oci.U stvari,opet sondiraju javno mnenje,da vide stepen gluposti i dokle mogu da idu.Sudeci, po ovome juce u rukavcu,kralj Ibi bi ovim narodom vladao dozivotno,bez ikakvih posledica po njega.Asfaltiraju,ponovo,sasvim dobre ulice,zatvaraju saobracaj zbog izmisljenih kvarova,salju komunalnu policiju u pomoc bus-plusu,privatnoj firmi,pa privatnim izvrsiteljima,citaj -''peru pare i to ubrzano''.Usput su napravili promaju u budzetima i osoblju javnih preduzeca,za svaki slucaj,da ovi drugi naslede olizan kazan.Dosta sam kenjao,sad idem da se slatko izbljujem,pa na camac

STG:
Ovo je stvarno gore od svega sto sam mogao da zamislim.
Nije mazanje ociju,vec idijotarija!
Prekardasilo!

LSI:
35.000 evra za ono što sam jutros video na ulazu u Čukarićki dunavac!
Mnogo je, brate!

Čak i pod pretpostavkom da u ponedeljak i utorak rade koliko su radili juče, mnogo je deset hiljada evra za iznajmljivanje skele i bagera za tri sata rada.

Ako su stvarno otvorili kanal dubine 2 m i širine nekoliko metara, to će omogućiti nautičarima da mogu da izadju ili udju u rukavac ali ostaje problem mulja koji će voda da razvuče i za vrlo kratko vreme prokopani kanal će biti ponovo zatvoren.

Sve ovo i meni se čini kao samo još jedna parada, kao još jedan paravan za pljačku para iz gradske kase. Oko tog mosta je bilo toliko priče o tome koliko je i koliko će još koštati, tako da je priča oko rukavca samo kap u moru.

I dok nama ponovo bacaju pesak u oči vestima o spektakularnim hapšenjima ljudi u bekstvu (koji se, uzgred, sami vraćaju da bi se prijavili tužilaštvu...) pare se i dalje odlivaju u nečije džepove.

Da li ste gledali prilog na vestima?
Mislio sam da će mi pozliti kad sam čuo reporterku kako priča o angažovanju "specijalne" radne mašine, bageru sa "specijalnim" mogućnostima kako bi se rešio problem rukavca.

A mulj će samo malo razbacati jer ne mogu trajno da reše problem dok se ne donese odluka o načinu (jer, ko zna šta sve ima u tom mulju?)...

Joj, dosta mi je za danas...

dugamm:
U sredu sam izlazeci iz rukavca "malo kopao" po mulju svojom Yamahom koju sam uspeo da tom "akcijom" pokvarim , a pri povratku Tomosom-4 sam sjebao stift - ruke u prljavu vodu , pa malo mehanike i zabave.

Valjda ce nesto da urade da mozemo da plovimo ko ljudi - nauticari.

STG:
Male su sanse da urade bilo sta pristojno u skorije vreme...
Kad i malo dodje vo de mulj ce se ponovo razvuci po sredini i eto kraja balade.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju