Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Molim za iskren savet i pomoc oko kupovine !!

<< < (2/3) > >>

zvonkokg:

--- Citat: LSI  25, 07, 2012, 18:08:49 posle podne ---Kapetane, čovek hoće da glisira i to na moru.

Da se radi o plovidbi na reci, pomislio bih da sa budžetom koji je naveden može da kupi samo starog elana 402 ili nekog begeja 2 uz neki motor od 25-40 ks. Ovako, za more, gde treba očekivati veće talase - mislim da mu treba veći čamac, kao što je Sale predložio i sigurno jači motor.

Zvonko, ne zamerite, ali mislim da nemate dovoljno novca za to što želite. Mislim da bi trebalo da preispitate svoje želje i mogućnosti.
Šteta je da udjete u kredit, a da posle budete razočarani. Tih hiljadu i po evra čak i da ih otplaćujete u dinarskim fiksnim ratama otplaćivaćete četiri-pet godina, a već prve ćete videti da niste kupili ono što ste želeli.

--- Kraj citata ---
Tamana posla da zamerim !!! Ma ja se tek prvi puta srecem sa plovilima u svom zivotu a tu mislim na svoje licno plovilo .......e sada ja odsedam na moru iskljucivo u BokoKotorskom zalivu atu je more uvek mirno jer je u debelom zalivu ......godinama idem tu pa znam.......a 90% ce u gliseru biti maximum 2 osobe  mozda ponekad nas 4 ili 5 i to na duzini uz samu obalu ne na otvorenom moru nekih 4 do 8 kilometara uz obalu bi se vozilo.......
Vidjao sam bas po zalivu i Maestralove camce sa tomos pentom sa 4 putnika kako solo idu par stotina metara udaljenosti od obale  ali kroz ceo zaliv pa sam racunao da bi meni zavrsio posao neki glisercic al malkice brzi od  Tomosa 4 pente....... eto to su neka moja zapazanja i razmisljanja ........sad cu pogledati i te predlozene pasare,,,,,,,,, jer iskren da budem i one me odusevljavaju jer sam ih na moru vozio kao klinac  u Zadru......a ima i kabinicu sto je opet prednost lepa !!!! jh

zvonkokg:

--- Citat: LSI  25, 07, 2012, 20:47:34 posle podne ---Da li ste videli ovaj oglas: http://www.halooglasi.com/automobili/plovila/elan-402gt-yamaha-40.o-93522.134.html ?

--- Kraj citata ---
PRELEPA JEEEE !! Zovem celo vece  telefonom al se ne javlja covek koji je postavio taj oglas !! bas je prelep!!  Dali mi neko moze reci kako se meri potrosnja goriva kod svih penti ??? jeli na radni sat?? 

Kapetan:
da radni sat... racunaj 2 takta izmedju 250-350 grama po konu , 4 takta 200-300 grama po konju

prota1159:
Sta mislite o "Milici"???

http://www.metalac-skorenovac.rs/brodogradnja.html

Iz Beograda sam, Dunav i Sava su jedino u opticaju, stara devizna stednja treba da se potrosi na staru zelju a nov hobi...Veliki pozdrav  kgk kgk 25648

IKA:
u mišljenja o metalnim plovilima te kategorije , uvek se kao najvažniji deo provuče cena.
Takvih čamaca ima kod svih proizvođača i onda odluka pada na osnovu cene.Ako možeš da kažeš kolika je cena za tu ponudu možemo dalje komentarisati.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju