E, ovako treba... > Plovila
Jugoplastika camac
Che81:
Jos uvek sam nov u ovom svetu pa ne zamerite ako bude nekig glupih pitanja :)
Relativno skoro sam dosao u posed Jugoplastikinog camca.
Ne znam skoro nista o njemu osim nekih osnovnih podataka iz plovidbene dozvole.
Duzina 5.5m, sirina 1.7 visina 0.5, tezina 358kg, napravljen 1980 godine.
Camac je po meni u dosta losem stanju. Potrebno je da se yakrpi par rupa i ofarba ceo.
Zanima me sledece:
1. Da li ovo moye da se popravi?
2. Da li je isplativo?
3. da li je neko imao iskustva sa ovakvim camcem?
Hvala unapred Che81
Kapetan:
sredo sam ti slike da se bolje vide.... sto se tice sredjivanja sve zavisi koliko si spretan ...
baci na papir koliko ce te kostati materijal i odluci ....
Che81:
--- Citat: Kapetan 25, 07, 2012, 13:50:56 posle podne ---sredo sam ti slike da se bolje vide.... sto se tice sredjivanja sve zavisi koliko si spretan ...
baci na papir koliko ce te kostati materijal i odluci ....
--- Kraj citata ---
Hvala Kapetane na sredjivanju slika :)
Posto sam apsolutni pocetnik u svetu camaca, recimo da je moja spretnost na skali od 1-10 ravna 0 :(
Tako da bih voleo da neko to uradi za mene, naravno uz novcanu kompenzaciju.
Takodje nisam u oglasim uspeo da nadjem camce ovog proizvodjaca, tj model slican ovome pa nisam siguran koliko vredi ovo sto imam u poredjenju sa nekim u top stanju kako bih mogao da izvucem racunicu.
HOGAR:
Dobro dosao,i mogu da ti kazem,odmah.Bezi dokle te noge nose jh.Vise ce da te kosta majstor i materijal,nego da kupis solidan camac.Truo je i jede ga osmoza,onoliko,te se to,i pored ulozenih para,nikad nece izleciti.
Che81:
--- Citat: HOGAR 25, 07, 2012, 19:42:40 posle podne ---Dobro dosao,i mogu da ti kazem,odmah.Bezi dokle te noge nose jh.Vise ce da te kosta majstor i materijal,nego da kupis solidan camac.Truo je i jede ga osmoza,onoliko,te se to,i pored ulozenih para,nikad nece izleciti.
--- Kraj citata ---
Osmoza? eek
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju