E, ovako treba... > Tomos
Srednji lager za Radilicu na Tomosu 18
Radojković:
OTC na Novom Beogradu bio sam pre 20 dana,mislim da sam nasao vizitku mislim da je od njegovog brata koji isto radi sa tomosima i oni se dopunjuju u radu i trgovini koliko sam ja razumeo.tomos delovi na buvljaku 0637700386 a posle kod brata
063\447463 i 011-8442658 bar tako pise na karti.
Radojković:
josh uvek nisam razumeo o kom lezaju je rech.ako je iglicasti ispod vodene pumpe onda mora i semering koji je isto problem jer je dupli,a treba videti i cauru u lezaju koje nema nigde,nego se pravi i to od kvalitetnog OCR materijala.sve sam to prosao pa znam jer sam radim svoje motore dugo godina.
Kapetan:
--- Citat: Radojković 16, 06, 2009, 12:26:12 posle podne ---josh uvek nisam razumeo o kom lezaju je rech.ako je iglicasti ispod vodene pumpe onda mora i semering koji je isto problem jer je dupli,a treba videti i cauru u lezaju koje nema nigde,nego se pravi i to od kvalitetnog OCR materijala.sve sam to prosao pa znam jer sam radim svoje motore dugo godina.
--- Kraj citata ---
rece zoki :)
Radojković:
e sad mi je jasnije,ja nisam imao problema nikada sa radilicom i to je jedini deo motora koji nisam mogao sam da uradim .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju