Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

stigosmo moje korito i ja

<< < (3/12) > >>

stvlada:
Meni je nesto frka oko plastike,valjda zato sto nemam nikakvog iskustva sa njom,a i neki likovi me naplasise sa osmozom,mada bih najradije kupio neki gliserdo 7m sa kabinom samo obavezno da ima neki dizel motor jer bezinci trose kao besni.a dizel sam mislionesto tipa vw tdi oko stotinak konja da moze lepo da izglisira a nema neku potrosnju.Daj da vidimo sa kapetanom da napravi neki chat room ovde bilo bi extra

Kapetan:
aj priznajte da ste se dogovorili :)
bice danas... najkasnije veceras :)

SALE NB:
Kapetane, nismo časna reč!

Vlado, kao što je Dule objasnio na jednoj temi, ta potrošnja je relativna stvar, a otkada se koriste epoksi smole u brodogradnji, ni osmoza više nije problem.
Mada, pošto se tako dobro snalaziš sa varenjem i obradom metala, bila bi grehota da ne napraviš neku alu-lepoticu!

Kapetan:

--- Citat: SALE NB  16, 01, 2009, 19:09:22 posle podne ---Kapetane, nismo časna reč!

--- Kraj citata ---

aj cim dodjem kuci dizem chat :)

stvlada:

--- Citat: SALE NB  16, 01, 2009, 19:09:22 posle podne ---Kapetane, nismo časna reč!

Vlado, kao što je Dule objasnio na jednoj temi, ta potrošnja je relativna stvar, a otkada se koriste epoksi smole u brodogradnji, ni osmoza više nije problem.
Mada, pošto se tako dobro snalaziš sa varenjem i obradom metala, bila bi grehota da ne napraviš neku alu-lepoticu!

--- Kraj citata ---
mogu da ti posaljem sliku camca koji je napravio caletov kolega,isto zavarivac,a po knjizi uradi sam-camci.malo je trulo da ovde javno prikazujem sliku tudjeg camca,pa ako hoces daj mail

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju