Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
subota -nedelja 20 - 21 jun
SALE NB:
Mesto neće biti problem. Mi ćemo, ako budete dolazili, otići gore, postaviti šator i okupirati deo obale. Ali mesta uvek ima. Nije to Šveb ili Ada Ciganlija.
SALE NB:
Evo, znači računajte na nas dvoje +1 dete. Neovisno gde. Ni prase, pragnje i slično nam nije bitno. Kako se vi dogovorite, nama će valjati. Učestvujemo koliko i šta treba. Podelićemo zaduženja i nema frke.
Jedino ako vreme bude loše, nećemo ići na daleke vožnje, nije za otvoreni čamac, pogotovo sa detetom.
samardza:
Ja licno bi voleo kod vas kako drugi kazu ja cu uzeti prase a i kep nesto oce . Za pice nek svako ponese nesto naravno i za salatu ps.ako kisa pada i gotova jela :)
poz i do skorog vidjenja :drinks:
Bane:
za sada nemojte racunati na "banetove", a ako bude bice. Mnogo je faktora u igri a i daleko je vikend. Lepo se dogovorite, organizujte i samo recite gde cete biti.
stvlada:
Obecao sam Samardzi razanj za prase (manuelni a moze i na struju samo treba akumulator koji nece da izda na pola pecenja.Dolazimo drugar i ja samo jos da se zna gde,ako je Belegis moracu nekom da budem slepi putnik.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju