Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Registracija nadjenog camca

<< < (2/4) > >>

maverick:
suplja ti prica....a vec imas i napisano dosta na tu temu pa prelistaj malo

milanns:
Koliko sam do sad listao nisam nasao nista slicno mom problemu.A mislim da nije u redu da osudjujes i donosis takve zakljucke

Arsa:

--- Citat: milanns  20, 07, 2012, 22:56:22 posle podne ---Koliko sam do sad listao nisam nasao nista slicno mom problemu.A mislim da nije u redu da osudjujes i donosis takve zakljucke

--- Kraj citata ---

U suštini to možeš da završiš sa izjavama dva svedoka.

A ne bi trebao da se ljutiš pošto si naslov teme ti napisao. Tu piše Registracija nađenog čamca. Maverik je samo rekao ono što većina misli.

Stavi sliku pa ako neko prepozna svoj čamac, možeš da ga obraduješ.   114

Arsa:
milanns je imao problem sa smanjivanjem i postavljanjem slika pa me je zamolio da ih ja postavim.

Bogami... biće tu posla.  roll4

IKA:
Ovako milane.Ako je čamac metalni ,to možeš registrovati uz izjavu da si ga sam gradio sa potvrdom dva svedoka.Izjava se overava u sudu ,a formular izjave dobijaš u kapetaniji , mada je možeš i sam sročiti.
U suprotnom , ako je čamac plastičan takva izjava ne pomaže , obzirom da po važećem pravilniku plastični čamci iz samogradnje nemogu se registrovati.Zbog čega ,meni nije jasno ali je tako.Plastične čamce iz samogradnje moguće je registrovati ako od nekog zanatlije dobiješ račun da ga je on napravio.U tom slučaju taj zanatlija mora da razmišlja o obračunu Pdv-a i tim sitnicama.
To je ukratko to.Nadam se da će ti to pomoći da rešiš nedoumicu.
U slučaju da je čamac nađen,savet koji je Maverik dao.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju