E, ovako treba... > Plovila

Gumeni camac!POMOC?

<< < (2/16) > >>

splavarsale:

--- Citat: Marko SKM  16, 06, 2009, 01:52:40 pre podne ---Hoce neko da udeli koji savet?

--- Kraj citata ---

Naqjbolje ti je da odes dole do Sporta u Visnjickoj na Karaburmi,oni ce da te upute na njihove majstore koji rade popravke privatno i nisu skupi.

Marko ARGER YACHT:
A gde bi mogao da nadjem to laneno ulje?

zorter:
A ako ima sitne rupice pa curi "iznutra", mozes zapusiti onom sredstvom sto se koristi za zapusavanje hladnjaka i ima ga u svakoj prodavnici auto delova. Mada moze i ono sto se kupuje u auto kozmetici a sluzi za zapusavanje sitnih rupa (ne rupica) na gumi, inace je u spreju i sipa se u camac (gumu) dok je pod pritiskom jer ocvrscuje prilikom "izlaska" na spoljni vazduh i tako zatvara rupe. Pozzzzzzz

SALE NB:

--- Citat: Marko SKM  16, 06, 2009, 22:28:09 posle podne ---A gde bi mogao da nadjem to laneno ulje?

--- Kraj citata ---

Marko, svaka bolje opremljena farbara bi trebala da ima laneno ulje.
Inače, malo tečne gume,od nekog vulkanizera, će poslužiti da ga i vizuelno pokrpiš.

Marko ARGER YACHT:
Pa na jednom spoju sam slucajno primetio kad sam ga prao da na jednom spoju malo pusta mehurice ali ja sam ga prepumpao i vec posle 10 min vise nije pustao na tom mestu a i dalje je cvrst.

A to za gumu jel to neko probao? Jel to ono sto sluzi kao za krpljenje guma onaj sprej sa onom cevcicom sto se usprica kroz ventil?

Sale kako mislis tecna guma sta da ga izmazem sa njom? Nesto mi ne zvuci probao bih prvo sa ovim lanenim uljem ili nekim glicerinom.

Zorter u kakvom je stanju bio tvoj camac kad si ga mazao tim  uljem i ko ti je dao taj savet? Kako posle zbog nedaj boze krpljenja da li ce uhvatit lepak posle zbog masnoce?

A gde da nadjem taj lepak za krpljenje neko je spominjao u nekoj prodavnici kod sava centra?

Pozdrav i fala na savetima :friends:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju