E, ovako treba... > Plovila
Gumeni camac!POMOC?
batica78:
Marko sutra sam verovatno na vodi pa se mozda vidimo ako si dole!
Marko ARGER YACHT:
jao ja sam u haosu do petka vece. Ali ako budes za vikend na vodi svraticu moram da poskidam neke fore sa tvog gumenog za moj, i naravno da popijemo neko picence i da se ispricamo.
Pozdrav
Marko ARGER YACHT:
Zvao sam danas ATOL da se raspitam oko camca i cisto da znate rekli su mi da moze da se maze glicerinom a lanenim uljem NI SLUCAJNO. Pa eto jedan mali savet cisto da ne pogresite,a oni valjda znaju pa ljudi se bave tim.
Marko ARGER YACHT:
@ outboardmaster kazi mi kako si lepio spojeve sa lepkom? Da li znas da postoji nesto cime bi mogao da premazem ova mesta gde se pojaviilo ljuscenje gume da se zaustavi?
Da li ako je materijala star da li se lakse busi i sece?
Izmedju ostalog rekli su mi ljudi iz ATOLA da se to desava zato sto je camac mator,pa sobzirom da je poceo da se ljusti i na jednom mestu se malo vidi tkanina spod gume da li je uopste bezbedno stavljati 25 KS na camac u takvom stanju?
Da ne popusti neki spoj pa eksplodira?
Sobzirom da ti se to desavalo zeleo bih da cujem tvoje misljenje i sta si radio u tim situacijama?
deda:
--- Citat: Marko SKM 18, 06, 2009, 16:11:16 posle podne ---Zvao sam danas ATOL da se raspitam oko camca i cisto da znate rekli su mi da moze da se maze glicerinom a lanenim uljem NI SLUCAJNO. Pa eto jedan mali savet cisto da ne pogresite,a oni valjda znaju pa ljudi se bave tim.
--- Kraj citata ---
Jbg-a ja sam time radio i guma vise nije bila porozna!!Taj camac je sada kod kuma na Savi i u funkciji je,a od tada je proslo 5-6 godina!! :sorry:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju