Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Sta prilikom kupovine

<< < (5/6) > >>

petar_kozic:
Procena mora ako oni smatraju da je vrednost u kupoprodajnom ugovoru mala.

Poslato sa kornjokomunikatora.

Ljuba:
Jel radio neko ovo skoro?
Mora li sad kod notara ili i dalje može kao pre?

LSI:

--- Citat: Ljuba  17, 12, 2014, 16:08:04 posle podne ---Jel radio neko ovo skoro?
Mora li sad kod notara ili i dalje može kao pre?

--- Kraj citata ---

Не журите код нотара ако није нужда.

Колико знам, 20.12.2014. биће донета одлука о "замрзавању" штрајка адвоката.
Они су до сада добили смањење пореза које су тражили, а сада настављају борбу против нотара и права која су нотарима дата.

Видели сте да су нотарима прво дали тарифу за баснословно богаћење. Оно што је у суду приликом овере коштало неколико стотина динара ови су напумпали на десетине хиљада, па су онда за пар дана донели одлуку о снижељу за 60% при чему један део уплаћују у буџет; све је то део лоповске приче уплетене у нешто што сасвим нормално функционише у читавом свету.

Не знам како ће се преговори завршити и какав ће бити исход али мислим да је добро сачекати развој догађаја ако можете да чекате.

broker975fx:
Ja sam razumeo da samo za nekretnine ideš kod notara a za ostale pokretne stvari ili u sud ili opština ili notar. Mada vidim da u sudu overavaju samo svoje stvari a u opštini kidaju više od notara za najobičniju overu  sha

DuleN:
Ja u opste ne znam sta su svi skocili protiv notara.
Pre mesec dana sam kupio kucu. Usluga notara koja podrazumeva: proveru dokumentacije o vlasnistvu, pisanje ugovora i njegova overa, prebacivanje prava i dobijanje 4 overene kopije dogovora - 190 eur. Sve to na jednm mestu za sat vremena.
Na sve to, notar odgovara u potpunosti za sve sto je potpisano...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju