Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Regatasi

(1/3) > >>

deda:
U povratku sa regate  Sale M i Barba Nesa svratise do Beljarice na kaficu ali su resili i da tu prenoce !! Posto sa njima dvojicom nikako ne moze da bude dosadno sve je jasno !!

deda:
Pred mrak je Barba Nesa resio da zabaci i moj komentar je bio "Gledaj kada budala upeca ribu!!"  a sa tim se slozio i SaleM!! Danima riba ne radi a nepisano pravilo je da "dodjos" stane na sat-dva i upeca ribu. Uz jutarnju kafu to se i desilo i saran je upecan!! Doduse , stao je u kutiju od Feta sira ali , riba je riba  stri Medjutim rezultat neci biti priznat jer je ostvaren metodom koji se na Beljarici ( citaj , kod mene ) ne priznaje . Radi se o pecanju na sistem gde se u hranilicu sakrije 4-5 golih udica . Strucnim prihvatanjem ribe Nesa je uspeo da ubije ribu tako da je kasnije
(nakon , fala bogu , njihovog odlaska ) ispecena !!

barbanesa:
Ajd i ja da se odbranim od ovih insinuacija da ne kazem lazi.Kao prvo na tom stapu nije bio sistem nego udica sa kukuruzom (doduse dao mi deda),drugo izvlacenje je bilo kako je bilo jer je bolumenta gledala sa obale i navijala da mi se saran otkaci da bi me posle zekili i niko nije hteo da donese meredov,trece videla se koja je kutija od fete,kanta a ne kutija ali ko zna zna dao sam im domaci zadatak... fishhit 456

poljo:
 ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha  Deda Deda. Covjek upeca pa ti gledaj  ffff

deda:
Na sistem , na sistem !! Cak si objasnjavao Saletu kako to funkcionise !! ha Kako bilo , bio je ukusan !!

Poljo druze , mi takve vracamo nazad !!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju