Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Eto i mene na vodi - LSI 08.7.2012.
LSI:
--- Citat: stvlada 23, 01, 2013, 20:49:31 posle podne ---Obavezno Alusafe antialgin,a kad je vec kod kempija mogao bi da ti napravi ona dva plovka sa strane kao sto je vec radio nekom,radi bolje stabilnosti.
--- Kraj citata ---
Za Alusafe verovatno ću poslušati, a što se tiče plovkova (ili se moćda kaže: plovaka?) sa strane - tu još nisam siguran da ima potrebe.
Istina, malo sam vozio čamac i putnici koji su sa mnom bili, bili su disciplinovani i nije bilo neke šetnje po i okolo čamca.
Nisam imao iskustvo sa pojačanim vetrom ili talasima, pa još uvek nisam siguran da li su mi plovci potrebni.
Naginjanje čamca je bilo u granicama kontrolisanog.
Možda bi više mogli da kažu Kemppi i njegov kum - oni su išli do pramca. Ja sam do sada samo sedeo za upravljačem u centru čamca...
barbanesa:
Drago mi je da i ti Lazo polako ulazis u nauticarske vode ,vidim pomalo si plovio i sticao iskustva.. thumbup
Nadam se AKO ove godine organizujemo neko druzenje svi dodjemo sa svojim ladjama kao pravi nauticari.. 25648 114
deda:
@ Drago mi je da i ti Lazo polako ulazis u nauticarske vode ,vidim pomalo si plovio i sticao iskustva..
Pazi ti sta pricas !! Nas Laza je letos vidjen u Titelu sa svojim plovilom ! Cisto da se zna ! sail
srsa:
Не зна овај Барбанеша да је наш Лаза стари дунавски гусар 4587 поготову за директорке.
Него Лазо све ти лепо нама исприча о радовима, додуше врло сликовито, али нема слика да поткрепиш причу. Ваљда знаш шта ти је чинити?
dalibor:
Stavi koju sliku od letos i kako ti sada izgleda čamac.
Čisto da se zna dokle si došao. 25648
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju