E, ovako treba... > Drveni čamci

Katamaran u akciji

<< < (2/4) > >>

Zoran Marinković:
 vidi

A meni kažu da sam lud što hoću katamaran.... a i donekle su u pravu : jesam lud i hoću katamaran a0335 25648

Mislim da će se sve više i više "ovakvih ludaka" muvati sa ovakvim "pokretnim kućama", i uveren sam da se ni ovi na slikama
ne bi vraćali na jednotrupce.

slobodnium:
Sa obzirom da su relativno kasno krenuli iz Tekije ne znam gde su spavali stvarno ;) mada koliko su vina popili i na daskama da su spavali ne bi osetili ;)

Arsa:
Veca i ja smo se mimoišli sa ovim katamaranom još 24.06. oko 13,30 malo iznad gospođinog vira.

Odmah se videlo da su momci "malo veseli"

Ipak, onaj ko je upravljao katamaranom radio je to sasvim solidno. Ni jednog trenutka plovilo, putnici ili bilo ko od nas koji smo se tada naši u plovnom putu nije bio ugrožen.

Ako su i Japanci, neka im je sa srećom. Mogu stalno da dolaze i ostavljaju novac u našim kafanama i bircuzima.  114

slobodnium:

kapetan na  a0335 ladju je ;) profesionalac 'ne pije' :)
a da su gosti dobrodosli uvek to stoji pogotovu ovakvi, mislim dobri ljudi i otvorenog srca i nenasilni kad popiju :D

broker975fx:

--- Citat: slobodnium  02, 07, 2012, 07:52:16 pre podne ---
kapetan na  a0335 ladju je ;) profesionalac 'ne pije' :)
a da su gosti dobrodosli uvek to stoji pogotovu ovakvi, mislim dobri ljudi i otvorenog srca i nenasilni kad popiju :D

--- Kraj citata ---

I naravno da imaju pare da plate - sto je totalno ok.
Ne mogu da nadjem klip u kome kapetan ulece u katamaran u trenutku pokreta leda zimus - to ga je kostalo zivaca i zivaca, kako god lepo je da je sada sve ok i da covek radi posao koji voli

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju