Nautika opšta... > Iskustva sa vode

2Pente vs 1

(1/2) > >>

slobodnium:
Dobar dan,

ono sto me muci vec izvesno vreme jeste da li da za moj plovni splav na kojem trenutno koristim tomos 4.8KS bolje da dodam jos jednu pentu 4.8KS isto ili da prodam ovu i da uzmem jednu YAMAH 8KS na primer ili neki VOLVO i slicno ?

Realno najvise zbog pouzdanosti i sigurnosti na vodi bih uzeo jos jednu TOMOS pentu, em nisu skupi delovi em imam dobrog majstora em ako zakaze jedna imam drugu...

Kakva su vas iskustva i sta mislite ?

splav je inace na dve dugacke cevi zasecene na prednjem delu od 8m sa rostiljom od 6x3m na njima i kucicmo i terasom i uglavnom ga vozimo po Savi u okolini Obrenovca nisam nigde dalje isao. Veoma je podvozan i dobro ide ali zbog sigunosti tj citaj kada dune jaci vetar moze lepo da ga ponese uzeo bih jos jednu pentu ili bih prodao ovu i uzeo jednu jacu

HOGAR:
Sa dve pente,svaka na po jednom pontonu,mozes da manevrises kako hoces  thumbup.Ovi tomosi imaju i rikverc,tako da si u fulu,a povecace se i brzina,kakav jedan motor  nutss

zoki novus:
Brena je Brena al dvaput je dvaput!

Unreadsosaity:
Zato ću probati neke.

zankiki:
Ta yamaha jeste nešto jača nego 2 tomosa, ali kad uzmeš u obzir cenu, i to da imaš 1 motor u rezervi, ne bih razmišljao.

2 x tomos

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju